0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Kudret | | | | | | Abdullah: '95
Hatice: '99
Talha: '02
Evlilik icin yazmis oldugunuz seylere katilmiyorum. Eger gercekten sizin icin öylese, bosanin ve mutlu olabileciginiz biri ilen evlenin.
Evlilik sadece cocuklar icin demek, kari kocanin birbirine söyleyecek bir sey kalmadi demektir.
Cocuklar evliligin meyvesi, ama agaci degil. Ve evliligin maksadi cocuk yapmak degil.
Cocuklarim olmasi bilene, ben Zevcemle beraber bir aile hayati yasiyor olacaktim.
Cocuklar olmasa bilene, zevcemi görmek icin eve giderken hizlanacaktim.
Cocuklarim olmasa bilene, Ayyüzlümü sevecektim.
Cocuklar ilen sevgisi bir kat fazlalasdi, ama oda, kendisini cocukalri icin feda ettigi icin.
Lütfen bir daha yazinizi gözden gecirin, cünkü zevceniz bunu okusa, kalbinin kirilacagindan emin olabilirsiniz. | | | | | Valla benim de öyle herkesin aile icerisinde olabilecek tarzda sorunlarim oluyo,buda esimi sevmedigim anlamina gelmiyo bence,bazen cok seviyorum bazen cok kiziyorum o kadar.Kimseye degismeyecegim huylarida var ama ben istiyorum hersey dürt dürtlük olsun.Zora gelemem aliskin degilim.O yüzden evlilik zor is.... Zor olan taraflarinida cocuklarin varligi kapatiyo.Yani beni karamsar biri olarak tanimayin,sadece gerginim o kadar.Her güzelin bi kusuru olur... Selam ve dua ile.... |
| |