| M.Yazicioglu partisinden istifa etti, bagimsiz aday Seçimlere bağımsız adaylarla girme kararı alarak partisinden istifa eden Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 19 bağımsız milletvekili adayı görücüye çıktı.
Bağımsız adaylar, bugün Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nda düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda bağımsız adaylar tek tek kürsüye gelerek kendilerini tanıttı.
Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu, adaylara başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, vatanımızın ve milletimizin kuşatıldığı, ülkemizin yağmalandığı, milli bağımsızlığımızın tehdit edildiği bir ortamda milli bir kadronun mecliste olması gerektiğini savunduklarını, hedeflerinin mecliste grup kurmak olduğunu ve bunu da başaracaklarını dile getirdi. Yazıcıoğlu, “Barajlı sistemin olumsuzlukları önümüze getirilerek, bizi çok seven ve zorlandıklarını ifade eden vatandaşımıza bir seçenek sunma imkanı bulduk. Seçimden sonra bir araya geleceğiz ve TBMM’de temsil edilen ve yüzde 10 barajı olmayan bir BBP olacak. Dağ ne kadar yüce olursa olsun bir kenarı yol olur. Arayan o yolu bulur ve o dağlar aşılır dedik” dedi.
.
|