Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.2007, 19:19
grunburg

grunburg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 15
22 Teşekkür 16 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız islam davetcisi
Mesajı göster
neden bu şekilde tavır ortaya koydun ki:????

bu yazıları islam dinine aykırı olduğu konusunda seni uyardığım için mi? kızdın
yoksa kurandan başka kitapta bu özellikler yoktuur dediğim için mi kızdın?
yoksa bu mutasavvıfların bu iddiaları batıldır dediğim için mi kızdın?
yoksa seni doğru olana çağırdığım için mi kızdın?
her zaman kızanlar olmuştur..ama her zaman hakkı açıklayanlar da olmuştur...beni bir kenara bırak ta hak olana tabi ol..hak olana tabi olma hususunda nefsinle mücadele et..bulunduğun yolun dosdoğru yol olduğu hususunda o kadar emin olma....

yanlış yapan bensem..o zaman da delil getir..sahabenin böyle yaptığına dair..ümmetin imamlarının böyle sözler sarfettiğine dair delil getir...
bunu da yapamıyorsan...allahtan korkta.insanları suçlamayı bırak...

velhamdülillahirabbilalemin..

Akılla hareket ediyorsun, yanlış değil ama haddini aşmış bir akılla...
kendi ilminle onlarınkini bir tutuyorsun..
madem o kadar akıllısın veya akıllıyız bizler de birer kitap basalım olmaz mı, içinde şeriat ve tasavvuf sırları yazılı olsun.....

Bu konular çok tartışıldı df de, samimi söylüyorum ben böyle konularda tartışmak cesaretini kendimde bulmuyorum, ola ki bir hata yaparım mazallah..... ama hayret ediyorum sizler fazlaca cesaretlisiniz...................kim bilir belki kıyamet alametlerindendir bu da...............

Ama arkadaş,, ben inandığıma dil uzattırmam........
Ben sevdiğimi savunurum ancak....................... hadi gel bu sevgiyi içimden al ha!!!!!!

Onların izlediği yol ne batıl ne sapmış........ meşrep denir buna..... ve emin ol kendi meşrebine sıkı sıkıya bağlanmış adamlar nedense diğerlerini hep senin yaptığın gibi kör ilan ederler..... ama hata yapıyorsunuz........
Bir "akıl sahibi" olarak seni farklı cihetlerden düşünmeye davet ediyorum......

Allah affetsin......
grunburg isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla