|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız bekup |
|
|
|
|
|
Gerçekten foruma geldiğinden beri takip ediyorum jua... nickli kardeşim bazı şeyleri alttan alttan empoze etmeye çalışıyor...
Neredeyse bütün forumu karşısına alarak bunu yapıyor:) Olaylara hakim bir izlenim bırakıp, dindar imajı bırakmayıda ihmal etmiyor... |
|
|
|
|
dindar imajı bırakmadım, hangi mesajımda gördün bunu? ben zaten Allah'tan korkan, seven biriyim, benm dinimin size ne yararı var?
|
|
|
|
|
|
Doğru mu yanlış mı 91 doğumlu olduğunuda belirtti bir yazısında, yani 16 yaşında bir genç...
Bence yaşındakilerden çok çok ilerde bilgilere sahip, tabii biz bilemeyiz nasıl bir aileden ya da eğitimi nereden??? Bunlar muamma...
Akıllısın fakat temelin doğru atılmamış, benim kanaatim...
Bu forumdaki insanlar yaklaşık aynı zihniyete sahip, muhafazakar dostane geçinen kimseler, buradaki ortam farklı... |
|
|
|
|
buradaki ortamı anlamadan yazmıştım Atatürk'le ilgili düşüncelerimi, sonra baktımki Herkes karşı.
eğer baştan bilebilseydim sevmediğinizi ortalığı niye karıştırayım geldiğim gibi.
aslında aynı dili farklı şivelerle konuşuyoruz.
ben burayı bulduğumda beğendiğim bi kaç hikayeyi paylaşırım, birde amerikayla ilgili bi kaç şey yazarım diye düşünmüştüm, ama Atatürk köşesine yazılan sevmiyoruz gibi sözler üzerine buraya bu konuları açtım(biraz inatlaşma oldu)
|
|
|
|
|
|
Mesela burada CHP lilerle AKP liler karşı karşıya gelip tartışmaya girmez... Çünkü CHP yi savunacak kimse bulamazsın:))
En fazla SP_AKP tartışması olur, seviyelice... Yani burası seni sarmaz:))
Git demiyorum, naçizane nasihat... |
|
|
|
|
ben nereye gitsem muhalefetim aslında burda akpnin yanlışlarını gösteriyosam, doğrulara da "hayır efendim, olamaz" mı dedim
chpli arkadaşların yanında da akpyi savunduğum oldu.(zaten baykaldan nefret ederim)
|
|
|
|
|
|
Bir de kardeşim senden bir kaç hafta önce aynen senin zihniyetinde birisi ortaliği toz duman etti.(küfürler falan)
Neyse işte sonra banlandı, şimdi bu durum senin aleyhine yani zamanlama açısından, hepimiz şüphelendik...(Bak burada senin doğru söylediğine inanarak yazdım) |
|
|
|
|
herkes o adamın ben olduğumu söylüyo ama değilim.
|
|
|
|
|
|
Yani sen burada biraz ayrık otu gibi oldun, bak bende senin gibilerin çok olduğu bir foruma girsem bende ayrık otu olurdum...
Mesela geçenlerde sadece bilgi amaçlı bir foruma üye oldum, KPSS ile ilgili soru sormak için, soruma selamün aleyküm diye başladım, bir sürü eleştiri aldım... (Burası kahvehane mi, sığ muhabbetlere girme falan filan)
Mesela orası beni sarmaz saramaz, neyse sorumun cevabını öğrendim bir daha da uğramadım...
Onlar benden bende onlardan rahatsız oldum velhasıl...
Beni yanlış anlama bunu senden büyük birinin dostane yazısı olarak oku(şimdi başa dön tekrar oku:)) |
|
|
|
|
sadece Atatürk konusunda dediğiniz gibi ters düştük, Siyasette herkesin düşünceleri farklı olabilir ama benm tuttuğum bi parti yok, bu parti akpden daha iyi demedim, sadece bu yaptığı yanlıştı dedim, elimde bi kaç konu var onları paylaşıp iyice sinirlerinizi kabartmak istemedim.
onlarda bizde kalsın
Arınç ermeni soykırımını reddetmiyormuş diye bir konu okudum, herkes adamı bombalarken ben sözlerinin yanlış anlaşıldığını çok önyargılı davranıldığını anlatmaya çalıştım, kısacası ben doğrunun yanındayım, yanlışları da okuyalım, paylaşalımki herkes bilgilensin.