Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2007, 23:51
BAHADIRALP

BAHADIRALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
108 Teşekkür 70 Mesaja aldı
Biraz garib degil mi..?

Hem akp nin terör ile iyi mücadele etmedigi söyleniyor, ve bu terör akp nin gücünü kirmak icin hizlaniyor..
Simdi pkk li beyinsizlerin beyni ile düsünecek olsa insan, akp nin daha güclü olmasi icin her ortami degerlendirmelilerdi ,madem ki söylendigi gibi akp dahasi tayyip erdogan söylenmek istenen pkk ve apo gizli sempatizani,pkk nin siyasallasmasi icin ugras veren bagimsiz adaylar yerine el altindan oy kullanacaklara akp yi destekletirlerdi...

Ben Nizami Alemci biri olarak , akp nin bu denli alcakca yok edilmeye calisilmasini hazmedemiyorum,akl-i selim insanlarinda bu oyuna nasil geldiklerini anlayamiyorum...

Askere tüm imkanlar seferber edilmis iken, terörün kökünü onlar kaziyacak ken, 4 lü bir ittifal olusturup, rektörler,cumhur baskani ,hizipci baykal ve pasalar, siyasetin daniskasini yaparken,susan bu ahali Tayyib Erdogan söz konusu oldugu zaman küheylanlar gibi saha kalkip haykirislari, ancak ve ancak kaybettikleri itibar,koltuk ve menfaat lerinin hazimsizligidir...

Hic bu kadar agir yazmamistim ama, malesef bu hazimsizligida en fazla disa vuran milli görüs fikriyatindaki kardeslerimiz..

Kutan ni ve Cok saygi duydugum Sayin Erbakan i ile ,ne askerin tavir ve davranislarini ,siyasetle dirsek temas uygun adim yürüdüklerini, ne baykal in tehditler ile yargiyi etkilemesini,ve ; ya benim dedigim olur ! ya hic bir sey olmaz .. tavrini nede tarafsiz olmasi gereken yargi ve cumhur baskaninin alenen ,resmen ve cerben bal gibi tarafgirligini, sokak sokak cadde cadde televizyon televizyon haykirmalari gerekirken, var nasilsa Tayyib leri samar oglani misali ,dön dolas vur Tayyibe, git -gel yine vur...

Milli Görüscü kardesler...kusura bakmayin artik sizlerin samimiyeti bende eskisi kadar güven olusturmuyor..gerci diyen cikar ; Lo sen kimsin ,ates olsan cürmün kadar yakarsin...! diye...

Ama an gelecek, ASIL hedefinizin kimler olmasi gerekirken kimlere yüklendiginizi illâki anlayacaksiniz...ama siyasi sahneden nerede ise silinme noktasina getiren son secim hezimetinin HINCI, ve kin i buna engel oluyor...

Yazin bir kenara.........sayet secimi sadet partiside dahil iptal ettiremezlerse, secime gidilirse...alacaginiz oy %4 ü gecmeyecek, siz bunada bakin iki ye katladik demekki basariliyiz diyeceksiniz
BAHADIRALP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla