Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2007, 21:32
hayal_gözlü
BIRDEN BIRE HAYATIMIN TÜMÜ OLDUN...

hayal_gözlü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Niye Müslümanlar hep garip kalip aci ceken millet oldular?
Irakta bir Saddam vardi,öyle isgence cektirdiki insanlara akilar sasar, Amerikanin istedigi zamanda yok edildi.
Filistinliler Israilden nasil yavas yavas amerikanin yardimiyla kovuldu,
bosnada onca insan aci cekti öldürüldü,medya niye bahsetmedi?
11.09 dan sonra neden bütün herkes müslümanlarin üstüne geldi,niye o gün ise bilmem kac tane yahudinin gitmedigi söylenmedi?
Türkiye irak´a girelimmi diye düsünürken,nasil Amerikan ucaklari "yanlislikla" Türkiyenin alanina girdi?
Niye zengin müslümanlar petrol saticaz diye kendi kardeslerini sattilar?
Türkiyenin okadar büyük ordusu varken,neden onca senedir Pkk ile bas edilemedi?
Neden hergün yüzlerce müslüman ölürken herkes susuyorda iki tane amerikan askeri vurulunca tüm medya aya kalkiyor,
nerde insan haklari? sarkicilar,modeller istedikleri gibi acilip sacilirken, kendi istekleri üzere namaz kilan öyrencilerin okudugu bir okul hakkinda arastirma aciyorlar.
Mayo reklamlari cok az var diye aya kalkan insanlar,üniversite önünde agliyan basörtülü kizlar icin niye konusmuyorlar?
Cok afedersiniz hayvanlara köt davralininca insanlar disarlara dolup protesto ediliyor,müslümanlara yine affiniza signiyorum hayvandan beter muamele yapinca herkes susuyor?
Ve böyle yüzlerce soru!
Amerika hepsini eline almis oynatiyor ve müslümanlar düsmana kapilarini aciyorlar... ve bir gün mutlaka o düsman gelip evdekinide kovup bas köseye oturup kapilarini kapiyacaktir...cünkü su bir gercek düsman bu oynu cok daha iyi oynuyor...(konuyu acan arkadasimiz belki bu konuya girmek istemedi ama ben yinede icimdekilerini yazmak gereginde bulundum,umarim yanlis anlasilmaz)
saygilarimla

hayal_gözlü isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla