0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız @flok@ | | | | | | Kardeşim Bizler Vatandaşız ! Her Seçimde Bir Oy Kullanırız ! Herhangi Bir Maddi Meblağ Ve Herhangi Bir Makam Bize Verilmez ! Lakin O Makam'ın Yükü Ağırdır ! Liderlik Sıfatını Taşımak Çokmu Kolay? Subhanallah ! Meseleyi Nerelere Çekiyorsunuz ! Ayrıca Bizim Yaptığımız Yorumlar Sadece Bu Konu Merkezli Değil ! Siyah Ve Sibak Ekseninde Olayları Değerlendiriyoruz ! Bir Yazı-Bir Makaleye Göre Haberleri Değerlendirirseniz Aldanırsınız Konunun Tümüne Sahip Olamassınız ! | | | | | Ewt herhangi makam yada maddi meblağ size verilmiyor..Ama senin yada benim vereceğim oylar o insanları o makamlara çıkartıyor..Makam yükü ağırdır ve liderlik sıfatını da taşımak kolay bişeyde değildir.. Ewet nasıl ki şuan ki hükümetin bunları yapmaya çalışması ve yüzüne gözüne bulaştırması gibi değil mi kardeşim.. Lider mi istiyorsun işte ERBAKAN Hoca eğer bu sıfatı taşıyamasaydı bu yerlere kadar gelebilrmiydi? daha da ötesi MİLLİ GÖRÜŞÜN LİDERİ olabilirmiydii? benim konuyu başka yere çektiğim filan yok sizin yazdığınız yazıya cevaben yazdım.. Aslında sizin o konuyu okuduğunuktan sonra böyle bir cevap şaşırttı beni.. Sanki konunun içeriğini okumamuşşınızda direk cevap yazmışsınız gibi oldu.. ayrıca sizinde böyle bir konuya böyle bir cevap vermeniz aldanmanıza ve konunun tümüne sahip olmanıza engel teşkil eder değil mi kardeş.. |
| |