| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız @flok@ | | | | |
| Kardeşim Bizler Vatandaşız ! Her Seçimde Bir Oy Kullanırız ! Herhangi Bir Maddi Meblağ Ve Herhangi Bir Makam Bize Verilmez ! Lakin O Makam'ın Yükü Ağırdır ! Liderlik Sıfatını Taşımak Çokmu Kolay? Subhanallah ! Meseleyi Nerelere Çekiyorsunuz ! Ayrıca Bizim Yaptığımız Yorumlar Sadece Bu Konu Merkezli Değil ! Siyah Ve Sibak Ekseninde Olayları Değerlendiriyoruz ! Bir Yazı-Bir Makaleye Göre Haberleri Değerlendirirseniz Aldanırsınız Konunun Tümüne Sahip Olamassınız ! | |
| | |
Bir vatandaş olarak kendini sadece oyla sınırlama. Sen bir oy verirsin. Orta doğuda islam alemi kan revan içinde kalır. Sen bir oy verirsin İslam alemi kendi arasında bir bütün olmuş ve birlik beraberlik oluşturmuş olur. Bunu sen yaparsın.
Ne diyor üstadımız N.F kısakürek Benim olmadıuğım yerde kimse yoktur düsturna inanan bir gençlik.
Sen oy kullandımı maddi menfaat için değil. BÜTÜN kardeşlerinin maddi menfaatini düşünmen lazım. Yani esnafıyla memuruyla işcisiyliyse köylüsüyle türküyle kürdüyle heposinin menfaatini düşünmen lazım.
Ben Milli Görüş e oy verirken seni düşünüyorum. Senin bir kuruşunun aydın doğanın cebine girsin istemiyorum. Senin paralanla yatlar alınsın istemiyor senin paranla bakanın oğlu zengin olsun istemiyorum. Ben senin parandan herkez faydalansın istiyorum.
İşte bu bu yüzden ben bu yüzden Milli Görüşe oy veriyorum.
İşte gördük aydın doğana bir kuruş vergi borcunu kesmeden ödettik. GALATA poetu yok pahasına ofere satmadık. İMF ye ve rantiye ye değil. işciye esnafa çiftciye memura emekliye bağkurluya fakir fukaraya verdik.
İllaki bu saydıklarımdan birisinin içindesinde ya memursundur ya esnaf ya köylüsündür ya işci.
Sen diyebilirmisin Senin liderin imf ye ve rantcıya yedirmiştir.