Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.06.2007, 14:00
@flok@

@flok@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
6 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız EBU HUREYRE
Mesajı göster
Ewt herhangi makam yada maddi meblağ size verilmiyor..Ama senin yada benim vereceğim oylar o insanları o makamlara çıkartıyor..Makam yükü ağırdır ve liderlik sıfatını da taşımak kolay bişeyde değildir..

Ewet nasıl ki şuan ki hükümetin bunları yapmaya çalışması ve yüzüne gözüne bulaştırması gibi değil mi kardeşim..

Lider mi istiyorsun işte ERBAKAN Hoca eğer bu sıfatı taşıyamasaydı bu yerlere kadar gelebilrmiydi? daha da ötesi MİLLİ GÖRÜŞÜN LİDERİ olabilirmiydii?

benim konuyu başka yere çektiğim filan yok sizin yazdığınız yazıya cevaben yazdım..

Aslında sizin o konuyu okuduğunuktan sonra böyle bir cevap şaşırttı beni..
Sanki konunun içeriğini okumamuşşınızda direk cevap yazmışsınız gibi oldu..

ayrıca sizinde böyle bir konuya böyle bir cevap vermeniz aldanmanıza ve konunun tümüne sahip olmanıza engel teşkil eder değil mi kardeş..
Kardeşim Siz Her Suçu Ak Partiye Yükleyeceğinize Biraz Kendinize Baksanız?

Ak Parti iKtidardayken Açmı Kaldın?Yiyecek Ekmekmi Bulamadın?Camiyemi Gidemedin? Namazmı Kılamadın? Dini Sohbetmi Dinleyemedin?Kuranmı Okutmadılar Sana?Zikirmi Çektirmediler ? Neyi Senin Elinden Aldılar ? Bu Ağrı Sızı Neden ? Bu Rahatsızlık Niye ? Ak Parti Sayesinde Lideriniz Hapisten Kurtuldu ! Ak Parti Sayesinde Koskoca Stadlarda Fetih Geceleri Düzenlediniz ! Ve Ülkenin Bütün Milli Manevi Değerleri-Günlerini Kendi Lehinize Çevirip Milli Görüş Reklamı Yapmadınızmı? Bunları Bırakın En Basit Örneğİ Filistine-lübnan'a Oraya Buraya Yardım Toplamak Amacıyla Kermesler Düzenlediniz ! Kim Size Engel Oldu ? Kim Size "Kardeşim Maden Allah Rızası İçin Yardım Topluyorsun Neden Milli Görüşün Amblemli Çadırının İçinde Toplayarak Reklam Yapıyorsun"? dedi?

Unutmayın Hiçbir İktidarda Bu Kadar Rahat İslami Yaşantısınız Bakımından Serbest Kalmadınız ! Ak Parti Merkez Parti Olmasına Rağmen ,İçerdeki Aç Kurtlara Rağmen Alabildiğince Sizi Rahat Bırakmaya Ve Sizi Hedef Göstermeme Çalıştı..Oysa Ya Siz?

Her Ağzınızdan Çıkan 2 Kelimenin 1 isi Ak Parti.. ! Konuya Mutabık Olmayan Biriside Hiç Tanımasa Ak Partiyi Firavun,Yada Nemrut ,Sizide Mısırda Firavun Zulmu Altında İnleyen Aç Ve Susuz İnsanlar Zannedecek ! Aklınızı Başınıza Alın ! Sayın Necmettin Erbakan'ı Çok Gözünüzde Büyütüyorsunuz ! Ayrıca Necmettin Erbakan'ı Evliyaya Benzeten Arkadaş Arada Sırada Dini Bilgiler Bölümüne Girip Paylaşımları Okusun İnş!