| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız malcolm_x | | | | |
| Bir vatandaş olarak kendini sadece oyla sınırlama. Sen bir oy verirsin. Orta doğuda islam alemi kan revan içinde kalır. Sen bir oy verirsin İslam alemi kendi arasında bir bütün olmuş ve birlik beraberlik oluşturmuş olur. Bunu sen yaparsın.
Ne diyor üstadımız N.F kısakürek Benim olmadıuğım yerde kimse yoktur düsturna inanan bir gençlik.
Sen oy kullandımı maddi menfaat için değil. BÜTÜN kardeşlerinin maddi menfaatini düşünmen lazım. Yani esnafıyla memuruyla işcisiyliyse köylüsüyle türküyle kürdüyle heposinin menfaatini düşünmen lazım.
Ben Milli Görüş e oy verirken seni düşünüyorum. Senin bir kuruşunun aydın doğanın cebine girsin istemiyorum. Senin paralanla yatlar alınsın istemiyor senin paranla bakanın oğlu zengin olsun istemiyorum. Ben senin parandan herkez faydalansın istiyorum.
İşte bu bu yüzden ben bu yüzden Milli Görüşe oy veriyorum.
İşte gördük aydın doğana bir kuruş vergi borcunu kesmeden ödettik. GALATA poetu yok pahasına ofere satmadık. İMF ye ve rantiye ye değil. işciye esnafa çiftciye memura emekliye bağkurluya fakir fukaraya verdik.
İllaki bu saydıklarımdan birisinin içindesinde ya memursundur ya esnaf ya köylüsündür ya işci.
Sen diyebilirmisin Senin liderin imf ye ve rantcıya yedirmiştir. | |
| | |
Sadece 11 Ay Dayanabildiniz ! Peki Başlarda Zam Yapıpta Sonunuzun Yaklaştığını Anlayınca 11 Ay İçinde Yapabileceğiniz Her Zammı Yaptınız..Bumu Ülke Severlik..Sizden Sonra O Patavatsızca Dağıttığınız Zam'ları Nasıl Ödeyeceğini Düşünen Sizden Sonraki Yönetimler Oldular ! Ve Bu Ak Partiye Kadar Uzandı !
Hiç Akıl Etmezmisinizki Ak Parti İstese Bugün Kuzey Irak'a Girerdi..İnanın %60 dan Fazla Oy Alırdı.Bunları Ben Söylemiyorum.Siyasi Otoriteler Ve Uzmanlar Söylüyor ! Peki Neden Girmedi Kardeşim ? Türk Halkının Savaşçı Bir Millet Olduğunu Ve Böyle Savaşçı Ruh'u Çok Sevdiğini Bilirsiniz ! Peki Bu Hamleyi Neden Yapmadı ? " Narkozlanmışlar Çünkü "! Böylemi Diyeceksiniz ?