| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız @flok@ | | | | |
| Kardeşim Siz Her Suçu Ak Partiye Yükleyeceğiniz Biraz Kendinize Baksanız?
Ak Parti iKtidardayken Açmı Kaldın?Yiyecek Ekmekmi Bulamadın?Camiyemi Gidemedin? Namazmı Kılamadın? Dini Sohbetmi Dinleyemedin?Kuranmı Okutmadılar Sana?Zikirmi Çektirmediler ? Neyi Senin Elinden Aldılar ? Bu Ağrı Sızı Neden ? Bu Rahatsızlık Niye ? Ak Parti Sayesinde Lideriniz Hapisten Kurtuldu ! Ak Parti Sayesinde Koskoca Stadlarda Fetih Geceleri Düzenlediniz ! Ve Ülkenin Bütün Milli Manevi Değerleri-Günlerini Kendi Lehinize Çevirip Milli Görüş Reklamı Yapmadınızmı? Bunları Bırakın En Basit Örneğİ Filistine-lübnan'a Oraya Buraya Yardım Toplamak Amacıyla Kermesler Düzenlediniz ! Kim Size Engel Oldu ? Kim Size "Kardeşim Maden Allah Rızası İçin Yardım Topluyorsun Neden Milli Görüşün Amblemli Çadırının İçinde Toplayarak Reklam Yapıyorsun"? dedi?
Unutmayın Hiçbir İktidarda Bu Kadar Rahat İslami Yaşantısınız Bakımından Serbest Kalmadınız ! Ak Parti Merkez Parti Olmasına Rağmen ,İçerdeki Aç Kurtlara Rağmen Alabildiğince Sizi Rahat Bırakmaya Ve Sizi Hedef Göstermeme Çalıştı..Oysa Ya Siz?
Her Ağzınızdan Çıkan 2 Kelimenin 1 isi Ak Parti.. ! Konuya Mutabık Olmayan Biriside Hiç Tanımasa Ak Partiyi Firavun,Yada Nemrut ,Sizide Mısırda Firavun Zulmu Altında İnleyen Aç Ve Susuz İnsanlar Zannedecek ! Aklınızı Başınıza Alın ! Sayın Necmettin Erbakan'ı Çok Gözünüzde Büyütüyorsunuz ! Ayrıca Necmettin Erbakan'ı Evliyaya Benzeten Arkadaş Arada Sırada Dini Bilgiler Bölümüne Girip Paylaşımları Okusun İnş! | |
| | |
Ya gördük geçenlerde başörtüsüyle okullara alınmadılar kuşadası belediyesinde başörtülü hanıma dükkan açtırmadılar AKP li belediye başkanıdır bizatihi kendisi. AÖF dsınavlarında 5 senedir başörtülü sınava alınmıyor.
Şimdi gelelim namaz kılmaya abdest almaya.
Sen ekonomik olarak çökertil sen manevi tahribatla çökertil. Sonra de ki aç mı kaldın. Biz ne zaman aç kaldık söylermisin 2001 krizinde bile aç kalmadık. Ama bugün ben bir esnaf olarak giderlerimi karşılayamıyorum. İş arıyorum bulamıyorum.
Sen bu çöküntülerle yarın namazda kılamıycaksın zikir de çekemiyceksin. İşte çanakkale geçilmiş olsa bugün bunları yapamamış olucaktın.
Çanakkale savaşına nasıl geldi bu ülke borçla faizle. Manevi tahribatla.
Haim nahum doktirini aç bırak sefil bırak ahlaken çökert. Ondan sonra yenilcek lokma haline glir TÜRKİYE yoksa gelmez. Bugün %1.5 ğun sorunu diyenler yine sarıldılar bildirilerine almadıkları halde başörtüsü için görev istiyorlar.