Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2007, 15:00
M. Ali Saral

M. Ali Saral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 22
126 Teşekkür 60 Mesaja aldı
Alıntı:
Hata Yapıyor ,Demek Başka" Havrada Namaz Kılıyor,Kireç Suyu İle Abdest Alıyorlar,İşbirlikçiler(münafıklık)" İthamları Başkadır Kardeşim.Tahammülsüz Olduğumuz Kanaatini Nereden Çıkardınız ?
Havrada namaz kılmak terimi bu metodla İslama hizmet edilmez anlamındadır. Bunu siz de böyle anlamanıza rağmen niçin mecazın dışında olduğunu söylüyorsunuz.

Kireç suyu ile abdets lafı yok. Kireç suyu içiyorlar diyor hoca. bu da aynı gerekçe ile söylenmiştir.

İşbirlikçi lafından rahatsız olmak için işbirlikçi olmamak lazım. Ak Partinin duruşu bu çerçevededir. Erbakan bu durmu münafıklı diye nitlememiştir. Münaffık işbirlikçi duruşunu aleni ifade etmez gizli tutar. Oysa Ak Parti bu durumu aleni yapıyor.

Ak Parti kendini iktidar yapan millete rağmen ikdidar olma nedenini başka yerlerde aradığı sürece böyle kalacaktır. Ama dua ediyoruz kendilerine iktidarı Allh'ın nasip ettiğini buna da sadece milleti vesile ettiğini bir gün anlasınlar diye dua ediyorum.

Alıntı:
Bu Vesikaları Bulana Kadar Erbakan'a Muhabbetim Vardı. Lakin Artık Yok.Üstad'ın Kelamlarında Çok İnce Siyasi Hileler Müthiş Derecede Dile Getirilmiştir.
Bunlar vesika falan değil, Üstadın yaklaşık otuz yıl önce kaleme aldığı Rapor serisinde anlattıkları. Senin eline yeni geçmiş. Bizim ilk günden beri bilgimiz dahilinde. Ama bunun arkapalnını da bilidiğimizden Üsatad incinmesin diye devamını anlatmayı uygun görmedim.

Alıntı:
Evet Bunu Vesikalardan Okuduğumuz Kadarı İle Acizane Biliyoruz Kardeşim
Canım kardeşim bunu biliyorsan ve Üstadı da güvenilir kaynak olarak veriyorsan Ak Partiyi nasıl desteklersin.

Alıntı:
Siz Bunu Yapmayın Kardeşim ! Hani Ehli Akıl Olmayan Birisi Bu Örneği Verse Anlayacağız Fakat Siz Nasıl Böyle Bir Ölçüm Yapabiliyorsunuz ? Tayyib Bey Edebini Bilir !
Ebakan'a karşı bir muhabbetim var. Ama Tayyip Bey'e muhabbetim de ondan aşağı değildir. Bu yüzden Hocanın konuşmalarını dikkatle dinliyorum. Son konferansında "Bunlar benim evlatlarım. Şahsi kanaatimi soruyorsanız bunları bir kastı yoktur. Ancak hırsları yüzünden bu hataları göremiyorlar" dedi. Beni SP'lilerin değil Erbakaının bu sözleri bağlar.