| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız M. Ali Saral | | | | |
| Havrada namaz kılmak terimi bu metodla İslama hizmet edilmez anlamındadır. Bunu siz de böyle anlamanıza rağmen niçin mecazın dışında olduğunu söylüyorsunuz.
Kireç suyu ile abdets lafı yok. Kireç suyu içiyorlar diyor hoca. bu da aynı gerekçe ile söylenmiştir.
İşbirlikçi lafından rahatsız olmak için işbirlikçi olmamak lazım. Ak Partinin duruşu bu çerçevededir. Erbakan bu durmu münafıklı diye nitlememiştir. Münaffık işbirlikçi duruşunu aleni ifade etmez gizli tutar. Oysa Ak Parti bu durumu aleni yapıyor.
Ak Parti kendini iktidar yapan millete rağmen ikdidar olma nedenini başka yerlerde aradığı sürece böyle kalacaktır. Ama dua ediyoruz kendilerine iktidarı Allh'ın nasip ettiğini buna da sadece milleti vesile ettiğini bir gün anlasınlar diye dua ediyorum.
Bunlar vesika falan değil, Üstadın yaklaşık otuz yıl önce kaleme aldığı Rapor serisinde anlattıkları. Senin eline yeni geçmiş. Bizim ilk günden beri bilgimiz dahilinde. Ama bunun arkapalnını da bilidiğimizden Üsatad incinmesin diye devamını anlatmayı uygun görmedim.
Canım kardeşim bunu biliyorsan ve Üstadı da güvenilir kaynak olarak veriyorsan Ak Partiyi nasıl desteklersin.
Ebakan'a karşı bir muhabbetim var. Ama Tayyip Bey'e muhabbetim de ondan aşağı değildir. Bu yüzden Hocanın konuşmalarını dikkatle dinliyorum. Son konferansında "Bunlar benim evlatlarım. Şahsi kanaatimi soruyorsanız bunları bir kastı yoktur. Ancak hırsları yüzünden bu hataları göremiyorlar" dedi. Beni SP'lilerin değil Erbakaının bu sözleri bağlar. | |
| | |
Kusura Bakmayın Kardeşim Yorumlarınızı Uzun Uzadıya Tahlil Edip Cevaplayamayacağım.Lakin Her Yazılana Kısa Cevaplara Yanlış Anlaşılmamak için Teferruatlı Açıklamalar Yaptık.Lakin Bazı Kardeşler Tarafından Nefsani Yazmakla Suçlandık.Rabbim Kalplerdekini En İyi Bilendir .Sadece Eleştirmek-Kavga Çıkarmak Ve Aşağılamak İçin Buraya Yazanlar Oldu.Hiçbir Donanım Olmadan-Araştırmadan,İncelemeden ,Konuya Siyak-Sibak Ekseninde Tamamen Sahip Olamadan Sade Konu Başlığını Okuyup Hemen Karşı Taarruza Geçenler Oldu ! İlmi Saygı Kalmadı ! Bu Yüzden Artık Şahsımızda Uzun Uzadıya Artık Yorum Yapmamaya Karar Verdi ! Çünkü Sürekli Nefisler Ön Plana Çıkıyor ! Ümmet İçinde Sevgi Çok Azaldı..Diğer Konudada Belirttiğimiz Gibi İslam Dünyası İçin Çözüm İmzamızda !Onu Bekliyoruz İnş.