| Yok olmaya götürülüyoruz! 10 sene esnasında ırkçı emperyalizm, Refah Partisi dışındaki bu işbirlikçi partilerin hepsini çeşitli kombinasyonlar kullanarak, bilhassa AKP’yi bir taşeron olarak kullanmak suretiyle, Hayim Nahum doktrinini, yani Türkiye’yi aç bırakmak, işsiz bırakmak, borca esir etmek ve dininden uzaklaştırma politikasını bütün gücüyle uyguladı. Böylece milletimiz bu yaşadığımız 11 yıl içerisinde, birinci yılda Millî Görüş’ün ne olduğunu, nasıl bir kurtuluş olduğunu, nasıl milletin yüzünü güldürdüğünü, buna mukabil onun arkasından gelen 10 senede de Millî Görüş dışındaki bütün işbirlikçi partilerin hepsinin Türkiye’yi nasıl felakete sürüklediğini açık bir şekilde gördük. Ve bugün şimdi büyük bir felaketin içine düştük. Yurdumuz terörle, parçalanma tehlikesiyle, açlıkla, işsizlikle bir felaketin eşiğine geldi. Toprak kayıyor. Yok olmaya götürülüyoruz!
Ne yapacağız?
İşte böyle bir anda ne yapacağız? Tarihimiz boyunca bütün bu kabil felâketlerle karşılaştığımız zaman hep, Millî Görüş’e sarıldık. Allah’ın yardımıyla yeniden dünyanın efendisi olduk. Bugün de yapacağımız şey aynı şeydir. Millî Görüş’e sarılacağız ve Allah’ın yardımıyla yeniden dünyanın efendisi olacağız. İşte bundan dolayıdır ki bugün adaylarımızı takdim etme merasimiyle Millî Kurtuluş Harekatını başlatıyoruz. Ülkemizin 75 milyon evladının hepsi, bütün vatanseverleri, Saadet Partisi’ni desteklemesi ve böylece bu kurtuluş harekatında tıpkı İstiklal Savaşımız’da olduğu gibi el birliğiyle vatanı, milleti bu tehlikeden kurtarmamız gerekir. Bu gerçekleri anlatmak için önümüzde 40 günlük bir vaktimiz var. İnanan insanlar olarak gece gündüz demeden, yemeden içmeden, vatanımızın, milletimizin birliği, bütünlüğü için, insanlığımızın saadeti için ve milletimizin kurtuluşu için bütün gücümüzle çalışacağız. Hayatımızın en büyük ecrini, en büyük sevabını, en büyük hayrını işlemiş olacağız inşallah.
Milletimize iki gerçeği anlatacağız
Çalışıp ne yapacağız? Milletimize önce iki gerçeği anlatacağız. Bunlardan birisi; büyük oyun, öbürü; küçük oyundur. Dünya siyonizminin, ırkçı emperyalizmin büyük oyunu nedir? Büyük İsrail’i kurmak, Fas’tan Endonezya’ya kadar 28 ülkenin idaresine sahip olmak, Anadolu’da İsrail için tehdit teşkil eden, Selçuklular’ın, Osmanlılar’ın mirasçısı bağımsız bir devlet bırakmamak. Büyük oyun budur. Bu onların dinidir. Pazarlığı yoktur, uyuşması yoktur, görüşmesi yoktur. 5760 senelik gayeleridir. Bu gayeyi bileceğiz, bu felaketten vatanımızı, milletimizi kurtaracağız. Bu büyük oyun.
Küçük oyun nedir? Dünya siyonizmi Türkiye’yi kontrolü altına almak için Irak’taki gibi pahalı yolu değil, ucuz yolu seçiyor. Irak’ta 1 milyon insan öldü ve 1 trilyon dolar harcadı. Ama sonunda malup oldu. Aynı oyunu Türkiye’de oynamak istemiyor. Diyor ki ben Türkiye’ye gelsem işgal etsem ne yapacağım. Burada bir yönetim kuracağım. Emirlerimi tatbik edecek, burayı köle yapacağım. Ve bunu harple yapacağıma, şimdi bu seçimlerde benim emrimden çıkmayacak partileri, işbirlikçi partileri işbaşına getirmek suretiyle ucuz yoldan yapsam daha akılcı davranmış olmaz mıyım, demesinden daha tabii ne var?
Horoz dövüşü
Onun için bütün güçleriyle görüyorsunuz, içeriden dışarıdan her şeyi seferber ettiler ve işbirlikçi partileri işbaşına getirmek için milletimizi aldatmak için önümüze bu küçük oyun dediğimiz horoz dövüşünü koydular. Horoz dövüşü ne demek? CHP ile AKP’nin karşılıklı kayıkçı kavgası demek. Bunun manası ne demek? Bunların ikisi de işbirlikçidir. Bu oyunu siyonizm sadece Türkiye’de oynamıyor. Dünyanın her yerinde oynuyor. Amerika’da da Demokrat Parti-Cumhuriyet Parti de ırkçı emperyalizmin elindedir. Avrupa’da da sağcı ve solcu partiler ırkçı emperyalizmin elindedir. Türkiye’de de aynı oyunu oynamaya kalkıyor. Gelmiş 75 milyon halkımızın karşısına, elindeki televizyonlarla, gazetelerle narkozlamak suretiyle sadece iki tane horozu gösteriyor.
Eğer solu istersen diyor; buyur solcu işbirlikçi; Halk Partisi’ne oy ver. Sağı istiyorsan sağcı işbirlikçi AKP’ye oy ver. Sen seç. İstediğini seç. Bak sana istediğini seçmek için hürriyet veriyorum. İşte demokrasi budur. Bana bak bre ırkçı emperyalizm! Kızdırma beni. Çocuk mu aldatıyorsun? Biz hangi tarihin evlatlarıyız. Biz hangi inancın evlatlarıyız? Sen 50 seneden beri oynadığın bu horoz dövüşünü bu millete yutturacağını mı sanıyorsun? Bu millette Millî Görüş var. Bu millette inanç var, iman var. Bu millette tarih şuuru var. Bu millette kimlik var. Adam mı aldatıyorsun? Kimmiş bunlar? Görmüyor musun? Türkiye’nin hava üsleri limanları, Amerikalılara veriliyor, ne CHP’nin sesi çıkıyor ne AKP’nin sesi çıkıyor. Sen bunlarla aldatıp kendi planlarını yürütmek üzere bizi hâlâ aldatacağını mı sanıyorsun? |