Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.05.2003, 23:54
Tacigül

Tacigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face

Selam ile...
Alperen kardeşim,Allah Razı olsun tıpkı düşündüğün gibi;gerçektende
bu arkadaşımızın ve Kardeşimizin asıl niyeti üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek anlaşılan,bu sebepten dolayı benzer konulara cevap vererek
ne kimseyi kırmak nede,faydasız yere moral bozmaya gerek yok diye düşünüyordum aslında .

Ne zaman açtığı bir konuyu izleyip,cevap verilmiş ıse önce saldırıp sonrada
kalbimi kırdınız,''ben kimsenin kalbini kırmam''diyerek geri adım atarak üstüne üstlük birde özür dilettiriyor,yani hem suçlu hem güçlü kardeşimiz.

Sofi kardeşimde,kalp kırdım diye üzülüyor.
Müsterih ol SOFI kardeşim üzülmeni gerektirecek bir hata ben göremedim.

Niyeti bağcıyı dövmek olan kişiye,aslında haddini bildirmek gerek fakat O,
bu ortamda Ekran arkasına sığındığı için böyle bir durumda söz konusu değil.
Şu halde,niyeti açıkça belli olmuş,ortalığı karıştırmaktan haz alan Sadist
bir yaklaşım sezinliyorum.Belki ağır bir İtham diye düşünebilirsiniz fakat
özellikle takip edenler bilirki burada Halis niyetle Fikir alışverişi yapan
kardeşlerimiz hepsi aynı ''Siyasi görüşleri Paylaşmıyor''İslami yorum ve yaklaşımlarıda farklı olduğu halde,haddi aşmamak kaydı ile eleştirilerini
burada herkesle paylaşabiliyorlar ve kimse onlara sataşmıyor, kızmıyor.

Burada,Zahiren Müslüman olduklarını bildiğimiz insanlara,Hakaretler ve
en akla gelmedik Sıfatları yakıştıran düşünmezmiki,Etki,Tepki doğurur ve kendi düşüncesi,Davasıda bu tür hakaretlere maruz kalabilir diye,fakat görünen, o,ki böyle bir düşünce yapısınada sahip değil.

Biz ler de burada,Hadisi Şerifler ve Ayet i Kerimeleri,Copy Paste yaparak kendi açıklarını ve Hataların meydana çıkarabiliriz lakin,düşünce fukaraları bundan anlamaz diye bunu yapmıyoruz.
Daha önce benzeri bir konuda,bir Hadisi Şerifi hatırlatmak istediğimde buna mukabil cevap yerine,dediğim edik,çaldığım Düdük anlayışını devam ettirmişti.Hadisi Şerif;''Başkalarının Kutsallarına,İlahlarına sövenler kendi İlahlarına sövülmesinede fırsat verirler''mealinde idi.

Ayrıca bildikleri halde,zahirende olsa Müslüman olduğu bilinen İnsanları
Tekfir etmek veya Münafıklıkla suçlamak,Peygamber efendimizin dahi sakındığı bir durum iken,bu kardeşimiz kendisini hangi Mevkiye koyarak,
hangi hakla böyle bir şeye teşebbüs eder anlamak mümkün değil.

Vesselam.

Söz ola, kese Savaşı
Söz ola,kestire Başı
Söz ola,ağulu Aşı
Yağ ile Bal,ide bir Söz.
Tacigül isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla