Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.05.2003, 03:15
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
37 Teşekkür 25 Mesaja aldı
Red face

Alıntı:
ALLAH razi olsun Ledunn abi,ama Validem;Babam efendime öyle bi laf edecek olsa yani zaten sen filan diyecek olsa mazALLAH babam efendim yerlerde sürükler Validemi. Yavv benim aklıma şimdi bi şey takıldı,biz erkeler evlendiğimiz vakit,zevcelerimizi dövsek günah olur mu?Ama biz haklıysak.
Alıntı:
Aslında aradığım cevap değil ama,yinede teşekkürler.İşte benim de merak ettiğim konu bu yani kadınlar niye böyle car car car konuşup dururlar susmak bilmezler. Aslında bu kadınların bi fişi olacak yada bataryaları canın sıkıldımı çekecen kafa dinleyecen değil mi?Haksızmıyım?
Ulen haciiii, kattin yine ortaligi birbirine Allah senin iyiligini versin gece vakti amma güldürdün beni yaw Sen bir alemsin kardesim, Rabbim gönlüne göre versin emi...

@Rüya abla

Alıntı:
ben bayan olmama ragmen bende guldum
sizinde bu lafiniza güldüm Bayan olak gülmeye bir engelmi teskil ediyorki, "bayan olmama ragmen bende güldüm" diyorsunuz...

Neyse, su mübarek geceyi gülmek ile gecirmeyeyim...

ama su bizim hacinin yazdiklarini düsündükce zor tutuyorum kendimi gülmiyeyim diye

YAPAMAZ ERTUĞRUL EVLADI SENSİZ,CAN VERİR CANANI VEREMEZ TÜRKLER
EBEDİ HADİM-ÜL HAREMEYNİNİZ,ÖLSEK DE RAVZANI RUHUMUZ BEKLER
Alperen isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla