Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.07.2007, 09:38
@flok@

@flok@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
8 Teşekkür 6 Mesaja aldı
Şimdi Şu Koyacağım Yorumlar Yüzünden Yine Eleştirileceğiz Ama Artık Ümmet'in Uyanması İçin Hakaretleri Göğüslememiz Gerekmektedir..

Aşağıya "ERBAKAN AK PARTİ'YE OY VERENLERİ CEHENNEMLİK ETTİ" Konusuna Haber7.com'da Haberin Altına Yapılan Yorumlardan Ekleyeceğim İnş. Neden Bizimde Erbakan'dan Soğuduğumuzu Ve Siyaset Tarzına Dini Karıştırdığı İçin Kızdığımızı Daha Doğru Bir Şekilde Anlamaları İçin Bunu Gerekli Gördük..Hepsinide Koyardık Ama Uzun Olurdu..İnşallah Sadece Neden Erbakan'dan Ayrılanların Yorumlarını Birkaç Alıntı İle acizane Koyacağız..

Ahmet Zahit Erbaş tarafından 02 Temmuz 2007 00:08 tarihinde
Milli görüş!!!!!!müş PEH
BAbam yıllardır peşelrinde koşmuş bunların ama bi şey anlamamış. Şimdi bin pişman tabi ben de. Bunlar cennetten-cehennemden bahsederek inanan insanların duyguları ile oynuyor. Bu millet yaşına hürmetten Hoca'ya sesini çıkarmıyor. Ama 22 temmuzda ibreler Ak'ı gösterince umarım gelecekten haber veren hocamız da sesini keser. Ben de iddia ediyorm ki Baykalın ekmeğine yağ sürmek de cehenneme gitmek için bir sebeptir.
......................

Sebahattin tarafından 02 Temmuz 2007 00:03 tarihinde
akp
sana erbakan hoca deyip seni bu kadar yucelten insanlar simdi bu dediklerin karşısında seni gördükleri yeri bir bilsen Erbakan...

Yazık çok yazık. talihsiz bir açıklama. Ben bir imam hatip mezunu olarak Bize yaptığın zulmü kimsede aramıyoruz. İmam hatip senin yüzünden, başörtüsü senin yüzünden bu durumda.. yazıklar olsun sana.. bir siyasi lider hem de islami kesimde önder görülen lider. yazık çok yazık. 4 sene once aynı safta olduğunuz insanlara şu an dediklerinize gülmemek mümkün değil...
....................
mehmet gümüş tarafından 02 Temmuz 2007 09:17 tarihinde
münafıklar diyenlere?
münafık diyenler unutmasınlar,münafıklığın alametlerini bilmiyorlar herhalddeeee,bu akp ye o kadar müslüman oy veriyorki,unutmayın erbakan hocanın iktidarı zamanında iyi hatırlıyorum 90'lı yıllardı israil ile tank anlaşması yapmıştı ve refah partili insanlar o zaman beyazıttta ve yurdun diğer yerlerinde buna karşı basın açıklamalarında bulunmuştu unutmamyın,28 şubat sürecide erbakan hocanın iktidarı zamanında gerçekleşti,duygu sömürüsü yapmayın alah aşkına gerçekçi olalım.değerleriyle aynı kefeye koymayın.
.........................

abdullah ademoglu tarafından 02 Temmuz 2007 00:12 tarihinde
BUYURUN MEYDANLAR SIZIN SIZI TUTAN YOK KOVALAYANDA. SIZ NE YAPMAYA CALİSİYORSUNUZ. DERDİNİZ İSLAM MI YOKSA BASKA BİSEY Mİ. AMA GORUNEN OKI SIZIN DERDİNİZ POST KAVGASI. HALA DEMİREL GIBI KAFASINDA CUMHURBASKANLIGI VAR. BIRAKIN ARTIK YETER ACIN GENCLERIN ON
Evet nerde sizde o feraset. Ferasetli olan birinin agzindan boyle bir kelam cikarmi. Siz kendinizi iyice zivanadan cikardiniz bari milleti ve sempatizanlarinizi yoldan cikarmayin...

Agzindan cikani kulagi duymuyor herhalde. Boyle bir soz kullanılırmı Allah askina. Ne demek simdi AK PARTIYE oy veren cehennemlik oylemi. Hasa vekella. kardesim sizin derdiniz yokmu ya. bu kadarmi insanın basireti baglanir. Sen kendini ne zannettin GOKTEN VAHIY VEYA ILHAM mı geldi sana...

HAKKIMI HELAL ETMIYORUM...
....................

Hakan K. tarafından 02 Temmuz 2007 00:24 tarihinde
Bu ne Cüret
Bu adam çok tehlikeli haddiniz bilmez din istismarcısı. Cennetin biletini de sen mi kesiyorsun? Zamanında da kendi partisine oy vermeyenleri müslümanlıktan çıkarmıştı. İktidara gelince gitti libyaya çöl bedevisinden fırça yedi geldi. Bir söylentiye göre Akp iktidar olunca komutanları aramış hadi darbe yapın ne bekliyorsunuz diye kışkırtmış. Ecevit gitti demirel ve bu kaldi. Artık bu dinazorlardan kurtulalim Allahim.

...............

fatih delioğlu tarafından 02 Temmuz 2007 00:08 tarihinde
HADDİ AŞMA BU OLSA GEREK
yukarıdaki haberi okuyunca adeta şok oldum. bir insan hakkında sadece senden olmayan bir partiye oy verenler için nasıl küfür isnad edilip cehenneme yollanır. cennetlik yada cehennemlikleri bizlermi tayin ediyoruz. (HAŞA) bu kimsenin haddi değil. bir hadiste efendimiz şöyle diyor: küfür isnadı ortada kalmaz ya isnad edilen küfürdedir, yada söyleyen. vesselam
.......................

Salih Samet Demir tarafından 01 Temmuz 2007 23:54 tarihinde

Erbakan artık bunadın galiba senden başka Müslüman yokmu bu ülkede kendi başına fetva verebiliyorsun.Bu ülkeye senin radikal politikan zarar sağlar yarar değil, biraz geleceği düşün ne olur.
.......................

ahmet altunöz tarafından 01 Temmuz 2007 23:54 tarihinde

kaç seçim Erbakan hocaya oy vermiş birisi olarak diyorumki
acaba o verdiğim oylar bana vebalmi olacak.
ya hocam yazık oluyor hemde çok yazık.
biraz değil çok ayıp ediyorsun
..................

semih_gs tarafından 01 Temmuz 2007 23:56 tarihinde
yeter din üzerinden siyaset yaptığın
yemiyo artık millet bunları yok biz mülümanların partisiyiz yok bize oy vermeyen müslüman değildir yeter dini siyasete alet ettiğiniz

..................

Kamil Çağlar tarafından 01 Temmuz 2007 23:58 tarihinde
Daha ne istiyorsun..
Orada da oy istersin bizden! Yakışmadı hocam. Hamaset siyasetiyle olmuyor bu işler. Hem siyaset ile din karıştırılmasın deniyor, hem de alası yapılıyor.

Büyükl Türkiye için hep birlikte AKParti'ye. Durmak yok, Yola devam..

..................

NİYAZİ KIZILBULUT tarafından 01 Temmuz 2007 23:58 tarihinde
cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil
milletimin imanını selamette görürsem cehennemin alevleri içinde yanmaya razıyım
.......................

mustafaturhal tarafından 01 Temmuz 2007 23:58 tarihinde
ah hoca ah?
valla hocam yaş ilerledi artık bırak bu siyaset işlerini bak millet bunadı der sonra sana ayıp oluyor artık senin kadar müslümanlığa zararı olan başka biri varmı daha Allah seni islah etsin diyorum. amin

.....................

Cahit tarhan tarafından 01 Temmuz 2007 23:59 tarihinde
Uğurlar olsun
Yaşına konumuna hürmet edip sadece sus ve güle güle sen zoru görünce terlersin.28 şubat soğunda bile çok terlemiştin.
Git istirahat et hocam sen yapamadın .Yapamazsın hiç değilse bölücü olmayın
....................

ihsan gök tarafından 01 Temmuz 2007 23:59 tarihinde
Ah Hoca Ah
digerlerini normal karsiliyorumda size ne oluyor neden efsane kalmayi denemediniz sizide gördü bu memleket hele avrupadan götürdügünüz ? yapmayin hele cennet cehennem islerine girmeyin yakismiyor sizin kati tutumunuz deyilmi koca partiyi ikiye bölen artik demirelle ecevitle yaptiginiz siyaset dönemi kapandi anlayin cekilin kösenize artik emekliliginizin tadini cikarin demirelle, bakin ecevite ne oldu
....................

özgür çelen tarafından 02 Temmuz 2007 00:01 tarihinde
erbakan
sen eskiden saygıdeğer bir adamdın ya erbakan. senin o parıltılı siyasetteki günlerinden biri senin bu kadar ayağa düşeceğini söyleseydi kimse inanmazdı. ama artık inanıyoruz. erbakan yaşı 70 den geriye saymaya başlamış. şu anda 21 ama 1 sene sonra 10 olacak. yazık yazık.
.................

emretaskin tarafından 02 Temmuz 2007 00:01 tarihinde
YUF ARTIK
Eski bir refahlı oalrak bu kadarına pes yani. Sen kim oluyorsun ve kimi cehenneme gönderiyorsun... Yani bu kadar kinci olunmaz... Bir sorum var .. acaba cennetin hangi katının anahtarı sende... En iyisi sus konuştukca sana olan saygım azalıyor...

.............

kasım özgül tarafından 02 Temmuz 2007 00:04 tarihinde
pes doğrusu
yani bukadarda olmaz saadet partisi gündeme gelebilmek icin yapmadığı kalmadı.bakalım daha neler duyacaz akp ye oy atanlar cehenneme gidecekmiş... peki saadete oy atanların nereye gideceği bellimi!(su ankı durumda chpyle aynı safta gibi)
..................

fluxment tarafından 02 Temmuz 2007 00:05 tarihinde
sende mı
o kadar da deıl sende cennetın cehennemın bıletını kendınde vercek guctemı goruyon yazık cok yazık bı zamanlar hocamızdınız ama sımdı............
.................

Metin Tahtakopru tarafından 02 Temmuz 2007 00:08 tarihinde

Hoca yine atip tutuyor.Eski huyu depreşti.
Ona göre saadet gümbür gümbür geliyor
Bugun Diyarbakir mitingini izledim.
Bin kişi ya vardi ya yoktu.
Kamera donup dolaşip o bin kisiyi gosterdi.
Nerdeyse hepsiyle akraba olacaktim
Ben kardeşimi o kadar sık gormuyorum
Kadayifin degil ama saadetin alti kizardi.
Keşki birilerinin de bu abuk sabuk sozlerden sonra yuzu bir parca kizarsa

...............

Metin Tahtakopru tarafından 02 Temmuz 2007 00:09 tarihinde

Hoca artik cennete bilet kesmeye başladı
Gerçekten bu kadar zeki bir adamin bu hale dusmesinden uzuntu duyuyorum
Keşke meslegine devam etseydi

..................

AGLAYIN SU YÜKSELSIN tarafından 02 Temmuz 2007 08:06 tarihinde
Generaller Önünde Elpençe Divan İnananlara Karşıysa Kaplan

‘Bizim oğlan bina okur,
Döner döner yine okur.’

Ya da:

Bizim Erbakan masal okur,
Çuval çuval maval dokur!

İtekleyici - kötekleyici polikitikasıyla 30 yıldır aynı noktada!

Vermemiş Ma’bud, neylesin Sultan Mahmut!
.....................

AGLAYIN SU YÜKSELSIN tarafından 02 Temmuz 2007 08:12 tarihinde
SENİN HAKKINDAN NECİP FAZIL GELİR

“...Ben bu zatın, maddî ve manevî çehresinde, bunca temaslarıma rağmen hiçbir defa, iç hayat, çileli düşünce, acıtıcı nefs muhasebesi adına tek çizgi görmedim ve yalçın ve müsterih bir benlikten başka hiçbir şeye şâhit olmadım.”
.....................

selimfirat tarafından 02 Temmuz 2007 08:16 tarihinde
İşte dini siyasete alet etme budur.
Bizden olan müslüman olmayan değil. Ya sanki iman-islam meselesi. Bir ara "müslümanların sayısı belli oldu demişti" Yıllarca bu adama oy vermeyen cemaatleri şimdi daha iyi anlıyorum.
................

Cemil Cemal tarafından 02 Temmuz 2007 08:25 tarihinde
Bir insan bu kadar mı küçülür?
Sayın Erbakan askerler sana hakaretler edrken sen onlara methiye dizerin. senin gücün ancak sivillere yeter. ve son söz hakikaten insana şunu hatırlatıyorsun: Allah düşürmesin, düşürürse de süründürmesin"
ne hale geldin ya. yerinde oturup sussan daha iyi bir yerin olurdu millette.
Ozala da aynı şeyi yaptın ama bugün herşey ortada. Özal yaptı, sen yıktın. şimdi otur oturduğun yerde....
..............

ali yıldız tarafından 02 Temmuz 2007 08:35 tarihinde
cehennem biletlerinin kimde olduğunu ALLAH biliyor
Yazık sana yaşlı adam,ölümün eşiğinde ülkeye nasıl zarar verebilirim hesabındasın.Asıl işbirlikçi Sizsiniz.CHP ile işbirliği yapıp AK PARTİYE geçit vermemek için uğraşıyorsun.Bir de din üzerinden siyaset yapıyorsun.Vatandaş senin ne olduğunu anladı.Boşuna çırpınıyor,çırpındıkça batıyorsun.
...............

Abdullah Öz tarafından 02 Temmuz 2007 08:37 tarihinde
Bu adam kim?
Hoca mı?
Tarikat lideri mi?
Sahte Peygamber mi?
Cahil güruhun önde gideni mi?
Politikacı mı?
Mühendis mi?
Mezhep İmamı mı?
Motor teorisi öğreticisi mi?
Devlet adamı mı?
Millet düşmanı mı?
Cehaleti dillere destan bir efsane mi?
Ajan provakatör mü?
Kullanılan zavallı mı?

Hepsi mi?
Hiçbiri mi?
..................

orhun aktaş tarafından 02 Temmuz 2007 08:42 tarihinde
NEcip Fazıl Erbakan için ne demiş!!!
Evet Üstad Necip fazıl Erbakan ile oturup görüşmeler yapmış bu görüşmelerin sonucunda Erbakan ile bir mutabakata varamayarak sonuca bağlamış bu erbakan değil ŞERBAKAN demiş. yeminler ederim ki şimdiye kadar verdiğim oyların biri hariç refah saadete verdim . Ama şimdi anladım bu adamı Tamamen benlik ,yazıklar olsun. Oğlunu partinin başına getirecekti keşke getirseydi... Gitttkçe kalitesizleşiyor.. yahu 4.5 yıldır elektrik zammı yyok yok hiç bir şey zam almadı IMF dediği yere 1 sene sonra borçlar kapanıyor ..

Tüm Yorumlar İçin Tıklayınız http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=252769&comments=all

( Şüphesiz İnsan Aldandı)
@flok@ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla