| TufeyL...
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız libas | | | | | | Böyle bir anket yaptigin icin seni tebrik ediyorum.
Ak Parti' yi ben son derece barasili görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en basarili Hükümeti.
Insanlarimiz böyle idare edilmeye alisik olmadigi icin meseleyi tam kavrayamadi.
Bizde gelenek hükümetler, halka baski yapar vergi toplar ama hizmet etmez, idare edenler efendi halk köle olarak süregelmis.
Ama simdi idare edenler halkin kölesi halk efendi olunca, insanlar bir türlü kavrayamadi.
Zamanla anlasilacak hükümetler halka hizmet icin vardir anlyisi yerlesecek,  | | | | | Vermek istediğim mesajlardan birisi buydu. Milletimiz uyanıyor! Ama hala gaflette olanlar var... Eğer bu seçimlerde iktidar gelemezse Cumhurbaşkanlığına, bundan sonra Türkiye unutsun böyle fedakarlıkları ve yardımları!... Olay gözkapaklarımızı kaldırıp görmekte başlıyor... Geçmişe dönelim kimler devleti sömürmüş! Şimdilerde haksızlıkları bize HAK diye nasıl göstermeye çalışıyorlar?! Sarı lambalar yanmaya başlayınca bazıları tedirgin oldu Neden? İşleri bozuldu diye tabiki de ! Neyse bunlar uzun mevzular... %1000 Adalet Ve Kalkınma Partisi VesseLam |
| | Senin bileklerinde “ölülerle yaşama hakkı yoktur” yazıyor. ﺱ ﻭ ﻁ |
| |