| En Son Seni Sevmiştim En son seni sevmiştim Annem çok kızmıştı bana Babam hala kırgın... Bana yaşanmayan bir hayat bıraktın Hatası sen olan Kabul ediyorum, sevmiştim En son seni sevmiştim... Rüya geliyordur sana Nerden de biliyorsun deme Vefasızlar yaşamazlar, Yaşatamazlar. En son seni sevmiştim... Ayrılık seni mutlu etmiş olmalı Öyle sanıyorum ki Daha dün sevdası için ölen, sen değilsin! Şimdi yabancı ellerde sahte bir yalansın. En son seni sevmiştim... Pişman değilim sevdiğime Yalnız ihanetin aklımdan çıkmaz oldu Bir an şeytanın sözlerine kanıp Seni bulsam diyorum... Bulsam da ne olacak ki Dönmeyeceksin ki... Gördüğünde yüzünü asıp, Yönünü değiştireceksin. Her adımın kalbime hançer gibi saplanan Bıçak olduğunu bir ben bilirim... En son seni sevmiştim... Sana ayırmıştım yüreğimin saf köşesini Yıllar sonra anladım Hak etmemişsin... En son seni sevmiştim... Senli günlerde değilim O zamanlar olmayan bir yürek taşıyordum Yıllar geçtikçe saçımda aklar, Yüzümde çizgiler, Kalbimde unutulmaz acılar bıraktı... En son seni sevmiştim... İnanabilirsin. Sana ait hiçbir şey kalmadı, İhanet borcundan başka... En son seni sevmiştim. Seninle her gün geçtiğimiz yollardan geçmiyorum artık Dudağımda kırık bir cümle kalmıştı ya, Adını sayıklamıyorum geceleri... Bıraktım kaldığı yerde senli günleri... En son seni sevmiştim... Dokunmak istediler varlığına inanılan gönlüme İzin vermedim, bilirsin sevdaya sadığımdır... Sen gibi olamadım... Oysa yüreğim, yıkık! En son seni sevmiştim... 1o/o3/2oo7 CumarTeSi VesseLam
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
ﺱ ﻭ ﻁ |