| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | | |
| kapalidan ziyade..adamin kas gözü oynuyor bisey anlatirken :)
cidden yanlis birsey demekten cekiniyorum ama..simdi insan var görürsün samimi bulursun..insan var disa dogru dekoratif dir ama ne bilim sanki hedefleri farkli gibi yansir sana..demistim dogruyu anca Allah (cc) bilir..fakat benim okudugum harun yahya ile gördügüm adnan oktar cook farklilar...ve okumam ben artik onun yazilarini...bilmiyorum..icim rahat etmez gördükten sonra...
bu sahis bir hocadan fazla ne bilim plajda yüzlerce görebilecegimiz kisiye benziyordu...(cokmu ön yargiliyim ne?)  | |
| | |
.
bazi alimler cagri film ini izlemenin caiz olmadigini söylüyorlar , sebebine gelince islama yeni girmis veya islam tarihini bilmiyen bir müslüman o filmi izlerken bazi sahabeyi ikrama küfür etme ve bugz etme tehlikesi oldugu icin mesela hz vahsi hz hamzayi sehit edince ne düsünecek bu seyreden insan ha bilseki hz vahsi sonradan müslüman olucak elbette bir yorum yapip suizanna kapilmaz.
demek istedigim sudurki birileri hakkinda kesin bir fikir ve bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek cok sakincalidir hele hele dis kiyafetine ve tipine bakaraktan bu hic olmaz.
adnan oktarin (harun yahya) islama cok hizmeti olmustur , ve nihat hatipoglu gibi adnan oktarda seyyid tir yani ehl i beytten.
hele hele bir seyyide dil uzatmak dahada tehlikelidir cünki hz peygamberimizin mübarek kanini tasiyorlar.
bir soru hz peygamberimizin kani necismiydi ha$a necis degildi o bir nur idi (s.a.v).
bu zamanda kimin ne oldugunu kestirmek cok zor oldugu icin hep hüsnü zan yapmak lazim acik bir seriatsizligi görülmedigi müddetce.
saygi ve dua ile