| AKp için yazılanlar doğrudur.
kocaeli de oturuyorum 2002 de 15 ytl yi geçmeyen su faturası şimdi 45 ytl nin altına inmiyor.
ayrıca AKP nin pacara koyduğu kotayı ele alalım.yıllık 10 milyon ton du galiba.Türkiyenin geri kalan şeker ihtiyacını dışarıdan alıyoruz.kendimiz üretebilecekken neden dışarıdan alalım.hatta üretip üretim fazlasını dışarı satabilecekken.
fındık olayı bir çoğunuza komik gelebilir ama dünya fındık üretiminin %85 Türkiye de .öyle böyle alacaklar.neden fındığın fiyatını düşürüyorsunuz.şimdi üreticinin gönlünü alalım oyunu bize versin diye 2.5 ytl den 4 ytl ye çıkardılar.çocuk kandırıyorlar.
neden Türkiyeden geçen yabancı uyruklu gemiler mozatu vergisiz alıyor.biz 1.20 ytl vergi ödüyoruz.
AKp neden vadandaşa çiftte standart uyguluyor.Türkiyden işletme alan yabancı sermeya hiç vergi ödemiyor da işletmeyi bir Türk alırsa bir dünya vegi ödüyor Türk yatırmcı.kimse sakın buna teşvik demesin TÜrk e teşvik yok.yabancı istediğini alır.
Fenerbahçe birden nasıl zengin oldu biliyormusunuz.şu anda kasasında olan para nın yarısı kadar vergi ve faiz borçu vardı bir af geldi fener dünya yıldızlarını alıyor.neden esnafa vergi affı yok.neden milyon dolarlarla gelen veya satılan futbolcular devlete vergi ödemiyorda ben ödüyorum.
bu resmen çiftte standarttır. |