Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2007, 16:17
beneft

beneft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Tevhid
Mesajı göster
4687... İbn Ömer (r.a.)'den (rivayet edildiğine göre) Rasülullah (s.a.) şöyle buyurmuştur:
"Bir müslüman diğer bir müslünıanin kâfir olduğunu söylerse (ba­kılır); eğer (kafir dediği kimse gerçekten) kâfirse (bu sözün vebalinden kurtulur. Fakat kâfir) değilse kendisi kâfir olmuştur."[368]

istersen Kuran ve Sünnete bakalım kim müslüman kim değil !

bu iftiranı da kendine sakla, biz Resulü Sevmeden, Ona Uymadan, Takibçisi Olmadan Hiç Kimse Allah'ın Dostluğunu Kazanamaz diyenlerdeniz, asıl onu sevmeyenler dine Bidat karıştıranlar ve bu bidatları doğrulamak için onun adına hadis uyduranlardır.

Hz. Ali'nin (r.a.) rivayet ettiğine göre:
Hz. Peygamber (a.s.) şöyle buyurmuştur: "Benim ağzımdan yalan uydurmayınız! Her kim benim ağzımdan yalan söylerse ateşe girsin!"

Sahih-i Müslim'deki hadis numarası [Sadece Arapça]: 2

tebrikederim kardeşim tevhid guzel bi delillendirme
flok suzun sana donmuştur
tekfir ettiğin kişi muslumandır
ama neyazıkki sen nefsine bu sozu ile yazıkedenlerden oldun buna kanıt rasulullahın svs in hadisidir ve ne yazıkki bu forumda daha once bi uyarı yapılmıştı ve tekfir edenkişiye kesinlikle musamaha tanınmayacak denmişti
şimdi yoneticilerin sozlerini belkeyeceğiz
bakalıomultimaton yerine getirilecekmi?