Selamün aleyküm,
degerli din kardeslerim bakin coktan belli bu tartismalari izliyorum Mümin kardesle alperen kardesim bir yaris icine girmis gibi bir hal aldilar bunu yazarken üzüntümüde belirteyim adeta cok yazi yazan ve her yazilan yaziya zit cevap vermek cok büyük beceri ve cok da güzelmis gibi sanki
| Alıntı: | | | |
| Gördügün gibi sana cevab yazmaktan bir acziyetim yok Elhamdülillah... | |
| | |
Delikanforumda aslinda kardesce ve güzelce anlasmamiz gerekirken bir birimizi incitiyoruz(
ALLAH rizasi icin).
| Alıntı: | | | |
| Kafirlik müsriklik bu kadar ucuzmu Allahini seversen ya.......!! | |
| | |
Mesela su yazilan yaziya ben kisa bir cevap vermek istiyorum yani amacim burda sadece bazen fazla yazi yazayim derken yanlis yazilanlari ortaya koymak :
HAdis : Bir insan sabah Müslüman olarak evden cikar Kafir olarak
geri döne bilir , Bir insan aksam Müslüman olarak eve gelir sabah
´da kafir olarak cika bilir .
Islam: Kilictan keskin ve kildan ince oldugunu hatirlatmak istiyorum.
Ayet:bir insan sadece bir ayeti inkar ederse durumunu hepimiz biliyoruz .
( Kuranda fasiklarin, kafirlerin, zalimlerin ta kendisiidir )
Helali haram harami helal kilanin durumunu da biliyoruz .
Devlet ve Din : Bir Müslüman sadece din devlet iliskilerini ayirmayi teklif
etmesinin durumunuda biliyorsunuzdur .
------------------------------------------------------------------------------------------------
Degerli kardeslerim Bizim Ölcümüz her zamn ve heryerde Kuran ve Sünnet olmali Ali , Veli , Mehmet ,... , .. . , Su bu degil biz Müslümaniz Elhamdülillah
buna hepimiz sükretmeliyiz basta ki Allahi bulmusuz ve iman etmisiz ne mutlu bizlere bu Durumdada sunu yazmak istiyorum " NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE " Türküm diyene degil bunu söyleyen zaten islami irkcilikla karistiriyor ve burdada yazmis oldugum gibi
Filtre aciklama
bu durumda bu filtrede milliyetcilik ve irkcilik takiliyor yani eleniyor ve Ben bunu Milliyetci Hatali kardeslerime bildirmem gerekiyor yoksa bende Müslüman olarak görevimi yapmamis olurum .
KArdeslerim INsallah böyle tatsiz olaylarla ileride karsilasmamak ümidiyle , KURAN ve SÜNNET yolundan ayrilmadan suurlu imanli Musablar , Ammar´lar gibi hakki teblig eden ve tebligatini cesaretle yapan , Kur´an´in anayasa , Islamin Devlet olmasini hedefleyen ve bu suretle insanligi cehennemi bir ucurumun kenarindan kurtaran ve kurtarmaya calisan ve bu calismasi sirasinda ilahi cizgiden milim sasmayan , taviz verme yoluna asla gitmeyen bir nesil olmaya calisalim insallah .