| Gelseydin Gelseydin İntihara kalkışmazdı yüreğim Gelseydin İçime yangını düşmezdi sensizliğin O gözlerin vurmazdı beni en derinimden Ve Sevemem yerine daha Gelseydin öldürmeyi seçmezdim bu cesedi Alnından Vurmazlardı Sevdanın Gel Ey Çaresizliğimin Dermanı Gel ey yoluna ömrümü sereceğim Gel Ey Vuslata beraber yürüyeceğim... Başımı eğdirme bana Yüreğimi söktüm sana verdim ben Alnımda adın yazılıyken Yaban gülünü soldurmalarına izin verme Gel Ey Muhammed Sevdalısı Yaren... Haberimi verirler belki başımda dönen kuşlar Özgürlük bana değil yüreğime... Gel Ey Sevdasıyla çöl susuzluğunda kaldığım.. Gel Ey Destansı bir sevdaya adımızı yazdırdığım... Leyla mı olayım... Yoksa Mecnun mu.. Bir canım var emanet O nu da izinsiz sen alma yüreğim... Bilirsin sana sevdalı sana tutsak sevgim... Onu param parça etmelerine izin verme gönlüm... .... Çaresizliğimin Adı GeL... VesseLam Sana Solmayan Satırlar... 20:38 01/04/2007
__________________ Senin bileklerinde “ölülerle yaşama hakkı yoktur” yazıyor. ﺱ ﻭ ﻁ |