| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Mahmut Akar | | | | | | Ewet benim mezheple mezhepçilikle bir derdim yok ve olamaz da Size soruyorum, Resulallah(sav) ve sahabeler hangi mezheptendiler? Hadislerin akaide konu olmadığını anlamamış olmanız sizin bir sorununuzdur. Örneğin hangi hadis akaide konu olmuştur? Siz söyleyin ben size onu izah etmeye çalışayım. Kimsenin yazısını da üstüme alınmam merak etmeyiniz. Genele hitap varsa, müslümanları ilgilendiren bir husus ise elbette beni de ilgilendirir. | | | | | kusurabakma kardeşim ama sizin zaten mezheple alakanızın olmadığı açık seçik ortada..araya nifak sokmamak için mezheplerin görüş ayrılığını hiçe sayıyorsunuz ama asıl nifağı dine siz sokuyorsunuz da farkında olamıyorsunuz..işte o öyle bir şeytan ki size yanlış ta ısrar ettirir..herşeye bir delil aramanın ne demek olduğunu flok söylemiş tekrarlamak istemem.zira bir kişi Allah ın varlığına delil istiyor.kendisine cevap verildiğinde tamı tamına herşeyiyle sayıldığında ise söylediği şey ne oluyor biliyor musunuz:''demek ki siz Allah ın varlığından şüphe ettiniz ki ona delil aramışsınız''sizin ki de bu hesap..biz ne söylersek söyleyelim siz bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz..ama bi kere de Allah rızası için düşünün o kadar alim,zat-ı kamil(ki siz onların kamil zat olduklarına inanmıyor olsanız da) padişahlar ,evliyalar sapıktı da doğru olan siz miydiniz.bu nasıl bir inkarcılık nasıl bir vefasızlıktır..!!!
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
ilahi ente maksudi ve rızake madlubi... |