Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.05.2003, 16:57
Nebileyim

Nebileyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
selamun aleykum delikanlilar .. hernekadar dilimizde erkek cinsi icinde kullaniyorsa bu sözcük ,ama delikanli gibi olan bayanlarada delikanli denilebiliyor..yani hanimhanimcik denmiyor birerkege ama kiza delikanli denilebiliyor. bu kadar dilbilgisinden sonra , önce allahin izni sonra ummed in yardimiyla ilk yazimi yaziyorum ,hadi nolur bana da hosgeldin falan yazin , hatta acayip tebrik edin,cünkü ne cabalar sonucu ben bu yaziyi yazabiliyorum bu sayfaya. (ummed sahidtir)
simdi öncelikle izmit ve civarindan yazanlara birdaha selam yolluyorum , fethiye caddesinden hatirim icin bir izmit simidi yeseniz?ben dellikanli bir ablanizim)) 36 yasinda , 12 yasinda birkizim, 14 ve 9 yaslarinda iki oglum var . ha birde üniversiteden emekli olmaya namzet biresim var.Ikamet Almanya.istanbul dogumluyum ,izmit IHL mezunu , almanya acik ögretim isletme bitirdim,ve suan islampedagojisini bitirdim.bir kursta cocuklarla islam dersi veriyorum.
Rabbi tanimaya ,anlamaya yönlendiren herseyle ilgileniyorum.
Nebileyim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla