| Her zaman islam ve adalet için varız....
16 Teşekkür 14 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | | | | vah vah türkiye satılıyormuş,
madem bu kadar derdiniz var gidinde siz alın.
Yeri gelince hem Batı dersiniz hem zenginlik dersiniz,
Özel Sektordan bir halt anladığınız yok.
Yönetmesini bilsinlerde yabancıya satılmasın madem.
Hem yönetmesini bilmezler hemde zırzır ederler,
Türkiye satılıyormuş kelimesi veya vatan satıldı kelimesi ciddi anlamda bayatlamış hatta kullanma tarihi bile geçmiş bir kelime.
Seneler önce bana birisi şöyle bir şey demişti.
Almanyanın borcunu ödeyecek kadar mal mülkiyeti var,Ama Türkiyenin yok.
Almanyanında yok.Gelin bakın araştırın Almanya ya ait ne varmış.
Bir biralarından birde Araba Exportundan başka doğru düzgün bir şeyi yok.
Telekom, Telekom bir nevi devlete bağlı,Onlarda yönetmesini bilmiyorlar,
Fiyatlar özel şirketlerin çok üstünde onu özel sektora verecekler az kaldı.
satılmış vs.. ben kendimi bildim bileli satıyorlar kelimesi ortada aradan zaman geçti halen satıyorlar. Bu devletin malı hiç mi bitmiyor,sata sata.
Textil Sektoru dedik şuan çin türkiyeyi 10 a katlar bu sektorda.Senin pahali textilini kim alacak.
Neyse,ama siz bundan vazgeçmezsiniz,Satılıyor,satılıyor,Önemli olan içindekiler ile satılmaması şu züğürt ağa işine dönemsinde.
Yanılmıyorsam bunu daha önce yazmıştım.DF e yine yazayım.
Amerika gibi bir devlet dehşet şekilde tüketici bir devlettir.
Lakin buna rağman dünya üzerinde hakimiyetini sağlamış bir devlettir.
Zulmü kaçınılmazdır insanlara kan kusturuyor zorla alıyor ellerindekini bunu herkes görmekte.Ama dikkat edin şimi
TV de bakıyorum bir Dökümasyon Film.Amerikada bir yeri gösteriyor
Bir kaç tane amerikalı çocuk oturmuş çin ce öğreniyor.
Başta bende şaşırdı Amerika neresi çin neresi,diye ve çocukların neden çince öğrendıklerını reportaj yapan kişi sordu.Çocukların Anneleri ve Babaları iş adamları ve aynen şunu dediler,Çin de ekonomi potensiyalı doruk noktada değil.
Çinde halen çok para kazanma imkanları var ve çocuklarımızında bundan dolayı çince öğrenmesi ve ileride o ortamda para kazanabilmeleri için öğrenmeleri gerek bu dili.Adamlar 20 sene sonrasını düşünmekteler ona göre planlamalarını yapıyorlar.Bir Aile bunu düşünüyorsa bakalım devlet ne düşünüyor derken,
Çinde arka,arkaya açılan McDonalds ler dünya piyasasında etin fiyatı ile oynuyor ve etin fiyatını belirliyor.Sonuçta yükseltiyor.
Türkiye ne üretiyorda neyi satılacakmış,
Bırakın üretmesini bilmiyorlar ise bunu özel sektor üretsin,Ve Devlette bundan adam gibi vergi alsın.
Yok hayır yönetmesin devlette vergi almasın,Halen bu düşüncede olanların dünya piyasasından haberleri yok.
Yeniden vurguluyorum,Gelin Almanyaya bakın 1 tane Benzincisi varmı.
TVlerin büyük kısmı yabancıların elinde Kirch AG dağılalı çok oldu.
Bunun yanında Dresdendeki evlerin çoğu yabancıların.
Büyük şirketletler Alman ise üretimi Almanyada zaten yapmıyor.
Mexico da satılan VW Beetle almanyadan daha çok,Almanyada yatırımı yabancılar yapmış durumundalar,Devlette vergisini çatır,çatır alıyor.
Şimdi bu devlet satıldımı.Açmı kaldık,Almanlar yönetemez ise yönetebilen insanlara veriyorlar olay bundan ibaret. | | | | | Burası ortadoğu... Burası DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNİN sırf ideolojileri için tüm güçerini yığacak kadar değer verdiği topraklar... buraı kutsal topraklar..... burası kutsal kitaplarında vaadedilmiş topraklar.....burası içten yıkın denilen topraklar..... Almanya neeee????Hangi idelolji ALMANYA yı kutsal gösteriyor....sadece taş parçası...bu kadar... Türkiyeyi hiçbir toprakla bir tutmayın....ABD boşuna mı geldi buraya kaç bin mil öteden...İsraili boşuna mı kurdular koskoca islam ülkelerinin arasına.....biras derine inin...hep yüzeydeki kırıntılarla uğraşıyorsunuz.... Burayı yöentende adam olcak yönetilende yoksa yutarlar...2000 km öteden öle yorum yapmakla olmaz.....
__________________ Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır. La Martine |
| |