Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.2007, 04:17
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 164
761 Teşekkür 298 Mesaja aldı
ÖM den gelen Şikayetler

sa değerli arkadaşlar,

lütfen bu konuda rahatsız olduğunuz konuyu bildiriniz.
Her Avatar veya sol tarafta mesajların yanında Ünlem işareti veya buna benzer bir işaret bulunmakta üstüne mouse ile gittiğinizde Mesajı Moderatör e bildir mevcut lütfen bunu kullanınız.

Kullanırken bu mesaj benim görüşümü taşımıyor amaçlı olarak değil.
Ya gardaş bu adam bu forum için tehlikeli olarak da değil.
Birisi söverse kullanınız.

Ayrıca DF de yönetici kardeşlerimize lütfen bir takım şikayet edercesine mesajlardan kaçınalım.

Şunu göz önünde bulunduralımki emin olunuz,Şikayet ettiğiniz kişide sizi şikayet ediyor özelden bizlere.Yani konuya baktığımızda düşünce ayrılığı görülmekte genelde.Bu durumda yapılacak 2 çözüm var.

1.Konuya devam yazmamak
2.Yazılanlara katlanmak

Allah c.c şükürler olsun ki bu konu DF de büyük bir sorun teşkil etmiyor,Bununda DF e login yapanların yaşlarının büyük veya küçük olmasından değil bilhassa olgunluk sergileyebilmelerinden ileriye gelmektedir.
Bundan dolayıda Teşekkür ederiz.

Bu demek değildirki sövmek serbest ayrıca DF in belirli islami çerçevesi içerisinde kuralları vardır.Örneğin bunlardan bir kaçtanesi

- Ben Ateistim hadi bana Allah c.c varlığını ispat edin.
- Sadece Hadis ilmini sorgulamak için login olanlar
- Ehli Sünnet Alimlerine şiddetle saldırmak
- Tasavvuf veya Tarikat savaşına girmek
- Devamli belirli Alimler üzerinde durmak ve her fırsatta göndermek yapmak.
- Gurup veya Hizipleşmeye fırsat tanımıyoruz
- Herhangi gibi konuyu abartmak

Bunları hangi kriterlere göre ayarlama yapıyorsunuz sorusuna cevap ise.

Elbette göze batan arkadaşların yazmış olduğu mesajları gözden geçiriyoruz.
10 mesajda 7 si hadislere veya muhaddislere saldırı biçiminde ise uzaklaştırmak zorunda kalıyoruz.

DF de genelde istenmeyen mesajlar bireysel yazılmıyor,bir kaç mesajdan sonra herhangi gibi gurubun forumda çoğalması sonucu yine malesef hepsini uzaklaştırmak zorunda kalıyoruz.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla