Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.2007, 08:18
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 505
520 Teşekkür 279 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Lionheart
Mesajı göster
şimdi bu adam MHP nin fikir babası mı???
sallamayın..
.şimdi bunu okuyun MHP nin başörtüsüne nasıl baktığını anlarsınız..

Türban sorunu---

Devlet Bahçeli, türbanla ilgili soruya da "İnanan insanların örtünmesi son derece doğaldır. Ancak bu inançlı kardeşlerimizi siyasal bir simgeyle hareket zorlamak cephelere zorlamak yanlıştır ve bu sorun Türkiye'yi sıkıntıya sokmaktadır. Ancak 22 Temmuz'dan sonra başörtüsü sorununu MHP iktidarında çözeceğiz. Şimdi tesettürlü bir hanım hastaneye gittiğinde doktor ben sana bakamam diyebilir mi ya da adliyeye tanıklık yapmaya giden tesettürlü bir hanıma hakim 'Seni dinleyemem' diyebilir mi o halde eğitime gelen tesettürlü kızlarımızı da kapıdan çevirmememiz gerekir" diyerek türbanlı eğitim sinyali verdi.
Faruk Bal denen adam MHP'nin önemli isimlerindendir.

Sayet mhp'nin böyle bir misyonu yoksa bahceli efendi cikar bunu teksip ederdi, ama buna gerek görmüyor cünkü bahcelinin düsüncelerini Faruk Bal yansitiyor, SALLAMA falan yok yukaridaki yazida, ben canli dinledim konusmayi KON TV'de.

Merhum Türkes bosa dememmis bu adam (devlet bah celi) yaramaz diye.

Lion'cugum sen bosa MHP'yi savunmaya calisma, onlarin savunulacak bir taraflari yok neresinden tutusan elinde kalir
, meshur bir fikra vardir mutlaka duyan olmustur, aktarayim.

Karga'nin birisi Kilise'ye tebellese olmus, sürekli gelip pisliyormus, bu kargayi yakalamaya karar verirler, söyle bir yol bulurlar, her zaman düzenli olarak karganin piledigi yere bir kap'la sarap koyarlar ve beklemeye baslarlar.

Karga gelir o sarab icer sonrada pisler, ve yakalarlar kargayi sorarlar, Müslüman olsan Sarab icmessin, Hiristiyan olsan Kilise'ye s......massin, sen nesin be mahluk, Karga kanatlari ile bozkurt isareti yaparak söyle der, Ülkücü hareket engellenenmez.

Bu aktardigim bir fikra ama, Ülkücü misyonu bundan farkli degil, hepsi demiyorum, fakat tavan aynen böyle, tabanda cok imanli, neyin ne oldugunu bilmeyen kardeslerimiz var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla