| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Huelya | | | | |
| ALLAH ASKINA KAC KISI ÖLDÜRDÜNÜZ NAMAZ KILMIYOR DIYe?? aa niye öldürmediniz???olurmu ama namaz kilmayan ölmeli yada kafir sayilmali dimi ama:-) ALLAH AKIL FIKIR IHSAN ETSIN ACIN GÖZLERINIZI DE BAKMAYI ÖGRENIN bana simdi niye kiziyorsunuz, mezheblere göre ya kafir fasik yada öldürmiycekmisiniz BEN NAMAZIMI ALLAH ICIN KILARIM SIZDE ÖYLE DEGILMI SIMDI BENI NIYE ÖLDÜRCEKMISINIZ? benim NAMAZIMDAN KIME NE KILDIM KILMADIM ALLAHA KULLUK DEGILMI SECDE ETMEK insanlar kimmisde beni öldürcek kilmazsam .. yoksa onlardami dinden cikiyor benim KILMAMAM ILE YOKSA bilmedigim birseymi var .. ha soruma cevap ailenizde namaz kilmayanlari öldürdünüzmü? haa siz simdi bizde herkes kilar etrafinizda hic kilmayan yokmu NEZAMAN ÖLDÜRDÜNÜZ ONU? ALLAHIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR TÖVBE ESTAGFURULLAH YAAAAA SECDE ALLAHADIR BUNUN HESABINI ONA VERIRIZ KUL OLAN NAMAZIN HESABINI SORAMAZ BEYINLER CALISSIN Hallooooooo mümin ancak Allahin ayetlerini hatirlatir nasihat eder.. BUNDAN IBARETTIR YOKSA SIZ KENDINIZI NE SANIYORSUNUZ?????? HASAAA YARADANMISINIZ YOKSA ONUN GÖREVLENDIRDIGI MELEKLERDENMISINIZ?? Resuli ekrem de nasihat da bulundu ayetleri acikladi ve kendisi yasayip örnek olmusdur.. yoksa Efendimiz s.a.v. kac insan öldürttü hasaaa ya hasaaaaaa ya gelde sinirlenme bukadarmi CAHIL OLUR INSAN YA | |
| | |
Basket maçına futbol hakemi göndermek gibi bir hata ediyorsun. Söz konusu ceza, İslamın ahkamını uygulayan toplumlar için sadece yönetimin uygulayabileceği bir şeydir. Eline silah alanın namaz kılmayanı öldürme yetkisnden söz edilmiyor. Bu yüzden:
| Alıntı: | | | |
| ALLAH ASKI NA KAC KISI ÖLDÜRDÜNÜZ NAMAZ KILMIYOR DIYe?? aa niye öldürmediniz???olurmu ama namaz kilmayan ölmeli yada kafir sayilmali dimi ama:-) ALLAH AKIL FIKIR IHSAN ETSIN ACIN GÖZLERINIZI DE BAKMAYI ÖGRENIN | |
| | |
Gibi eblehçe ithamların luzumu yok.
Namaz için uygulanacak bu müeyyide İslamda yoktur diyorsan onu delilleri ile izah et. Hayır aklıma uymayan kurala ben uymam diyorsan bu bölüm onun yeri değil.
İslamda kurallar akla değil ahkama uygunuğu ile uygulanır. Ahkamın kaynağı tektir. Ama her beşerin aklı için doğru değişken olabilir.