Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.07.2007, 22:17
zafer_inananlarındır

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Salah ad-Din
Mesajı göster
zafer bunlarin kaynaklari varmi kardesim(3. Ismailaga)?

@elmnightmare bilgiler icin cok sagol!

@mussabbinumeyr bir Arkadasla bu mevzuyu konusdukda o farkli bilgilere sahipti, mesela ismail aga cemaatinin tümünün saadete oy kullandigini kast etdi.
1.cisinin kaynağına gerek yok cemaatin lider dp den aday..
2.cisine de gerek yok zannederim...fethullah gülen her nekadar kimseyi desteklemiyoruz desede cemaat akp yi destekliyor

3.süne gelince benim amca oğlu ismail ağada vanlıoğlu ismiyle anılan bir hocaları varmış..o akp ye verileceğini söylemiş..amcaoğluna olm niye akp islam için ne yapmış diyince..melih gökçek ( fiyatını söyledi ama şuan aklımda değil) yardım yaptı kurslarımıza..kurslara kimse karışmıyor çok rahatız..ee olm ırak filistin çeçenistan ne olacak ? diyince kem küm etti ..bu kardeşim çeçen videolarıyla yatan filistin videolarıyla kalkan kardeşimdi zehirlenmiş..

3.sünüde böyle kanıtlamış olayım..cemaatten bi tanıdıkta artık cemaatle ilişkimi kestim..efendiyle değil ama cemaatle ilişkimi kestim dedi..çünkü çoğu akp ye vermiş arada tek tük saadete veren var ..cemaatten olan abi söylüyor bunu
zafer_inananlarındır isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla