| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız zafer_inananlarındır | | | | | | kardeşim ben size cemaatin içindeki adamların bana söylediklerini söylüyorum...siz ismailağa nın içinde misiniz ? içindeyseniz siz söyleyin ozaman...
gece çekilen mesajları biz biliyoruz...ismail ağa kararını verdi oylar akp ye diye...
süleyman efendinin cemaatinin dp ye verdiğini görmemek imkansız..kendi arkadaşlarım kuran kursu tarafından mitinglere götürüldü..kendileri söylüyor ..
fethullah gülen cemaatinin içindeyseniz siz açıklayın onu da biz bilelim..ama cemaatten tanıdıklarımın çoğu akp ye verdi..
şimdi bunun neresi karalama..?soru soruldu cevap verdik | | | | | Elbette Akp. Ilımlı islamın temsilcisi Akp olduğu için. diyerek hem Akpyi hem Akpye destek veren Nur Cemaatini ve İsmailağa Cemaatini Ilımlı İslam taraftarı olmakla suçluyorsun ki sizin gibi düşünen bazı arkadaşlar Ilımlı İslamın siyonist politikası olduğunu söylüyor dolayısıyla hem Nur cemaatini, hem de İsmailağa cemaatini siyonist politikaya alet olmakla suçluyorsun bir manada. Nasıl bir tahlil kabiliyetiniz varsa kendiniz hariç herkesi suçlu görebiliyorsunuz. Zaten bu da olayları ne kadar sağlıklı algıladığnızın bir göstergesidir. İlla birilerini suçlayacaksan şurdan başla istersen "1,5 milyon üyesi olan (üylerin ailesi vs hariç) Saadetin 640 bin civarında oy aldı" Ben bu saydığın cemaatlerin hiçbirine mensup değilim. Ama sırf politik mağlubiyetinizin faturasını cemaatlere kesmeniz hiç şık değil. Cemaatimin yanında ne senin MG'nin ne de Akp'nin zerre-i miskal kadar değeri yok.
__________________ Ağlayarak uyumuş yağmur olmuşum rüyamda bana hasret bi çöl için... |