arkadaşım, yazdıklarımın muhatabı sen değilsin...sana hakaret etmedim . neden üzerine alınıyorsun onuda anlamış değilim......yazdıklarımın senle bir alakası yok.......Konuyla illgilendiğim için erkan mumcu denilen şahsın nemenem bir şey olduğunu ortaya koymak ve bu tarz insanların söylediklerini ciddiye almamak gerektiği noktasında yazdım........erkan mumcuyu türkiye ciddiye almamışken müslümanların erkan mumcunun söylemlerine yorumlarının recep tayyip erdoğana karşı düşmansı bir hal almasının çarpıklığını ortaya koymak için bu sert üslubu kullandım........müslüman akıllı olmalı......Bakın insanlar müslüman olduğu halde kendi içlerinden çıkmış fakat kendilerinden farklı bir şekilde problemleri çözmeye çalışan insanlara karşı demedikleri söz kalmıyor.
Bu din kimsenin tekelinde değildir ve din Allahındır.....Müslüman kardeşlerimize abilerimize karşı biraz hüsnü zanla yaklaşalım....Bırakın cumhurbaşkanlığı da bizim olsun.......O zamandan sonra eğer müslümanların problemlerine eğilmez iseler söz söyleyelim. Bu durum bir başarıdır müslümanlar için .....Erbakan hoca ne kadar müslümanları düşünüyor ise en az recep tayyip erdoğanda düşünüyor......ama erkan mumcunun müslümanları düşündüğü yok....O riyaset sevgisi paşinde olan biri......ben sizlerden daha yakın tanıyorum kendisini.......şahsi bir düşmanlığımda yok.......durum tesbiti yapıyorum, o kadar...
| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Abdulcabbar | | | | |
| addanalı sözlerine dikkat et...çirkefleşme , çiğlik yapma...
bu haberi , deniz baykal ve erdoğan arasında anlaşma vardır haberlerine bir katkı olsun diye güncelledim...
bu arada dikkatimi çeken yerleri renklendirdim...
sen benimle ilgilenmekten ziyade yazıyla ve sahibiyle ilgilen...acil eylem planlarına SADIK KALMAYANLARLA ilgilen... | |
| | |