Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.07.2007, 22:13
nihan

nihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Abdulcabbar
Mesajı göster
cemaatı yekinen tanımıyorum...en küçük kardeşim oraya bağlı...h.baş hakkında söylediklerinizi daha önceden de duymuştum...yazdıklarınız doğru...dikkat ederseniz , h.baş ın sadece oraya bağlı olduğunu yazdım , hilafetinden şeyhliğinden bahsetmedim...mustafa özgür efendi müridanıyla beraber trabzona hayri baba yı (kabrini) ziyarete gittiklerinde neredeyse izin vermiyorlarmış , malum cemaat...

hayri baba hakkında daha geniş bilgi için :

http://www.muridan.com/haber_detay.php?haber_id=15

bilgiler için çok teşekkürler..Allah razı olsun..
evet dediğniz olay doğru.Bir gezimiz vardı, Bolu, Karabük, Kastamonu vs Türkiyen'in kuzeyinden evliyaullah'ın türbelerinine uğraya uğraya Trabzon'a Hayri Baba hz lerinin türbesini ziyaret etmek ve ordan da Kars'a geçmekti niyetimiz.. Bizim vakfın görevlileri arayıp o cematten izin de almışlardı Hayri Baba türbesini ziyaret için.. fakat türbenin başına geldiğimizde bir grup insan (5-6 kişi) aniden çıktı ve bize hoş olmayan tarzda konuştular ve bizden derhal türbeyi terk etmemizi istediler. Öyle kalabalıktık ki biz, istesek onlara yaptıkları bu saygısızlıklarının karşılığı olarak hadlerini bildirirdik ama efendimiz müsaade etmedi, kendi mürşidinin türbesinde edebi elden bırakmadı, bir söz söyledi, bir sitem etti ki hepimizin yüreği yandı.. Ben bu kötü davranışları, o cemaateki herkese yıkmak istemem, hepsi öyle olmayabilir belki ama bu şekilde davrananlar eminim cezalarını almışlardır Hak indinde..

kişi zerre kadar iyilik de yapsa, kötülük de yapsa, ahirette karşılığını görecek nasılsa..(zilzal süresi). herkes ne yapıyorsa kendine yapıyor yani..

size tekrar teşekkür ederim. Allah'a emanet olun..bu arada küçük kardeşinize de selamlar..