Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.08.2007, 19:34
burhanefe71
burhanefe

burhanefe71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4
6 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ibrahim_agah
Mesajı göster
arkadaşım senin verdiğin kaynak dini kendi işine geldiği gibi şekilde dizayn etme çabası içinde olan kafir devletin bir kurumu benim bu kaynağı kabul etmemem gayet doğal. adam gibi bi kaynak söyle ok. ha bizim mahremlerimiz Kuran da belirtilmiştir. istersen sana ayeti bulurum. sen araştırmaktan usanıyosan. ha sana bi tavsiye bişe söylenince ilk bakcağın yer Kuran olsun. bizi bağlayan hükümler orda o bu ilmihal değil hele kafir bir devletin kurumunun hazırladığı asla

sen daltonların takım kaptanımısın ulen bana sen hiç bir tavsiye veremessin tamam mı islam dininde Kur'an var fakat Kur'an-ın da iyi anlaşılabilmesi ve senin gibi her geri kafalının kendi ottan fikirlerini Kur'an-ı mübine sokmasınlar diye uğraşan müçtehidler var ben alıntı yaptığım fetvayı savunuyorum sen istersen donla otur evin içinde beni alakadar etmez seri kafalı siz bölesiniz işte seri gelmişniz geride gideceksiniz başka nedeyim ben sana