Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.08.2007, 21:14
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 65
669 Teşekkür 485 Mesaja aldı
tüm hastalara sifa versin Rabbim..günlerdir yine haberler ard arda geliyor ... Allah hepsinin yardimcisi olsun...resmen bir durgunluk bir agirlik cöktü üzerime duya duya...

gecen hafta bir arkadasimiz (komsumuz olur ayni anda)...annesini kaybetti..elli yaslarinda..kan kanseri diye adi koyuluyor hastalaninca aniden..üc gün icinde ölüyor zaten...

dün arkadasimizin esi .üc cocuk babasi ...gececilikte is sirasinda..sabah dörtbucuklarda..seksen derece kaynar su olan bir kazanin icine düsüyor..vücudun yüzde ellisi yanik...su an suni komada uyutuyorlar...üc cocuk babasi daha otuzunda bile degilmis yasi...en ufagi bes aylik bebesi...yarin ilk amaliyata sokacaklarmis...et /deri temizlenmeliymis mikrop kapmamasi icin..bir alet tariyormus vücudu ayni anda temizliyormus...bilmiyorum duyunca bile bir hos oluyorum haberini... Rabbim yardimcisi olsun..evlatlarina bagislasin ...cok iyi insan olarak bilinir burada..efendi ..ibadetlerinde..ailesine düskün ..yardimsever...

dün aksam baska bir komsunun üc yasindaki cocugu vefat etti hastanede... onun haberini de bugün aldim...

birde bugün yeni talebem geldimi derse...ne yigit bir cocuk....yasi ufacik olsada...tanima amacli ...türk cocugu ya.."sen kimin oglusun" dediydim..nerden dediysem..."benim babam öldü" demezmi ikinci öksüzüm...diger talebelerin aksine o kadar olgun..o kadar terbiyeli oluyorlarki ...kiyamam ben onlara...o öyle diyince sanki son günlerin tüm haberlerinin birikimini sinifta aglayarak bosaltacaktim..fakat yapamadim tabi o yavrucagin önünde ...

daim sükretmemiz gereken bir hal`deyiz...nelerden sikayet ediyoruz....oysa nelerle ugrasan..hangi hastaliklarla..evlat acisiyla..anne baba kayibiyla imtihan edilenler var etrafimizda

kusura bakma...konuyu "dagitmis" oldum...fakat paylasmaliydim...alt üst oldum tüm haberleri pespese alinca...

Rabbim hepsinin yar ve yardimcisi olsun....

read Quran..charge your iman.....
sisterE isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla