32 Teşekkür 27 Mesaja aldı
| Benim oğlum bina Okur!!! | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız salihin_cy | | | | | | Burada fikir teatisindeysek şöyle bir gerçekliğe ulaşırız... 28 Şubat sürecini yaşayan RP çizgisi mağdur duruma düşmesine rağmen 99 ve 2002 seçimlerinde neden oylarını artıramadı?...
AKP çizgisi 27 nisan muhtırasına direndi,halk samimiyetlerine güvendi ve demok-rasi tarihinin bir ilki geçekleşti...Bir parti oylarını bu kadar artırarak 2 . bir seçim kazananamamıştı...
Neden bunu kabullenemiyorsunuz,bu iktidar ,orduya,bürokrasiye,medyaya,siyonist güçlere rağmen ,halkın güveni ve desteğiyle icazet aldı...
Siyasi olarak bir çalışma içinde iseniz,halkın tercihlerine saygı duyacaksınız...Yoksa, illegal çalışmaya devam edeceksiniz...Eğer bir parti iseniz halkı aşağılayamazsınız...
CHP-MHP-DP-ANAP-DTP bile seçim sonuçlarını kabullendi,sizler ise su-i zanlarınız ile devam ediyorsunuz...Üzülüyorum,evet sadece üzlüyorum...
Erbakan hocamın talebeleri böyle olamaz,olmamalı...Erbakan hocamın seçimlerden sonra beyanatı yok,sizlere ne oluyor.?..
Not:Erbakan hocamın yaptıklarının her zaman arkasındayım...Onu suçlayıcı bir ifadem yoktur.... | | | | | ba ba baa!! hala erbakan diyor!! Ya siz iflah olmazsınız yaa!! Neredeyse üzerine beton atılacak...vaz gecmiyecek misiniz? tutturmuşsunuz bi Milli Görüş Nilli Görüş!! Başka bir şey bilmiyorsunuz!! Başka yollara girseniz cehenneme mi gidersiniz? di mi el_EMİN?  |
| | |
| |