| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Fani | | | | |
| başarı 28 Şubatta teslim olup gitmektir.
bazı ölçüm aletleri var. bunlardan biride Saadetçilerin elinde olan ölçü aleti eğer uymazsan veya kabul etmezsen sen CHP den daha kötüsün Fatih Erbakanın dediği gibi.
:)
Yoksa Fefahı Kapatan Sezeri Cumhur reisi yapmak için gülerek imza atmak ve bu günlerin sorumlusu bir parti haline getirmekmi.
AKP ya adı hiç bişey yapmadı ve yapamaz çünki Ölçü aleti ışığa kapalı onu göremez.
Sizler davanızı bıraktınız arkadaşlar evet iyi duyun siz o temiz duyguyu bırakıp kafanızı kuma gömüp ahireti arayınız..
vesselam. | |
| | |
Gündemi takip edememek bu olsa gerek. Geçenlerde AKP li bir vekil FP nin cumhurbaşaknı adayı nevzat yalçıntaştı ben grup toplantısında 2.5 saat dil döktüm ve bazı arkadaşlarımızla beraber sezer in olmsı gerektiğini söyledim niyahetinde benim dediğim oldu. Öbür dünyada hesabını veremiyceğim tek sualim budur diye bir demek sundu Haber7 haber5 boyuthaber gibi sitelere girerseniz röportajları görürsünüz. Şuan sezer olsuncuların hepsi AKP dedir. Kardeşim FP nin adayı Nevzat yalçıntaştı ama gruptan çıkan sonuç sezer oldu.