| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi | | | | |
| Bismillah...
Gömleği eskiten giyenlerin hoyrat kullanmasıdır. Eskiten oldukça değiştirende olacaktır:)el-Emin kardeşimiz olsa "çok paspal duruyosunuz...sizede ütülü bir gömlek verelim" derdi:)
vesselam | |
| | |
maalmemnuniye kabul ederiz..kendisi bize olmayacak gömlek hediye edecek değil ya!! | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN | | | | |
| Seni rahatsizmi etti yoksa ? | |
| | |
yok yok..bilakis!! | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN | | | | |
| :-)
Abi seni Tayyibin yanina danisman veyahut Basin sözcüsü olarak vermek lazim. | |
| | |
aynen katılıyorum..ama onun bu kabil bir danışmana ihtiyacı yok..o yuzunu daha modern kişilere çevirmiş.. ;)
| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız elmnightmare | | | | |
| Asıl gömlek takva ve islam gömleğidir.
İnsanların onu çıkarıp çıkarmadıklarına bakacaksınız. Bir partinin ya da bir davanın gömleği İslam gömleğinin yanında kıymet ifade etmez... | |
| | |
evet..çok dogru!! | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi | | | | |
| Bismillah...
Azizim, islam ve takva libas değil cilttir. Libas değiştirilir lakin cilt değiştirilmez.
Bu arada değiştirilecek libasın "libas" kardeşimizle ilgisi yoktur:)
vesselam | |
| | |
plastik cerrahi diye bir şey var Hocam!! hatırlatırım..o kadar kesin konuşmayınız..bu yahudiler var ya cildi bile değiştirir!! | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Omar_Muhtar | | | | |
| Kimin ne giyip ne çıkardığının önemi yok. Dün öyle bugün böyle olanlar içindir sözümüz.
Zira trenin nerden harekete başladığının önemi kadar gitti yerde önemlidir. Raydan çıkan trenin başladığı noktanın ehemmiyeti yoktur.
El-emin için demiyorum bunları. | |
| | |
son nokta..gerçekten de sözün sonu yanii..buna itiraz etmek yersiz olur..muhakkak ki çıkacaktır itiraz edenler..ben de o itiraz edenleri işaret edip;''demiştim işte size'' diyeceğim..bak şimdiden söylüyorum!!!