| ..::güllere vurgunum::..
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| bu şiiri ben yazmadım :d :)) ama çok güzel... "yeşil.." YEŞİL... Hani imzanı attın ya kalbimin en derin yerine; yeşil diye ben seni aramadım özlemin ve beklemenin zevkine vardım. Hani gözlerinin rengi damladı ya bedenime o an dünyayı, evreni ve her şeyi yeşil sandım ben seni aramadım. Balta girmemiş vahşi bir orman gibiydi gözlerin, ürktüm; kaçarken senden kurumuş dalların arasından bir tutam yeşil aldım onu da sen sandım ben seni aramadım. Kaçıyorum ormanın derinliklerine doğru ruhuma batan dikenlere aldırmadan kaçıyorum senden ve yeşil düşüncelerimden. Bu karanlık ormanda bir ben varım birde gölge gibi beni takip eden yeşil duygularım. Sen misin ardında silinmez izler bırakıp yeşil tirene binip giden sana inat olsun diye şiirler yazıyorum sonu hep yeşille biten.. Senin için tarlalara yeşil cümleler ektim yeşil cümleleri toplayıp bir demet yaptım ama sana vermedim ben seni aramadım, sende bana gelmedin. Senin rüzgarındı; her nefes aldığımda ruhuma sinen, yemyeşil kokan zümrüdü ve kır çiçeklerini bile kıskandıran ruhumu dalgalarından, yeşil bir ırmağı andıran gözlerinin içine daldım ben seni aramadım. Seni sordum ağaçlara ismini sayıklarken seni gösterdi yapraklar ben ters yöne koştum bir gün usanacağım koşmaktan bir gün yorulacağım dağın yamaçlarındaki kardelenlere yeniden seni soracağım eğer çok geç olmamışsa hala geleceğim bir gün, bir seher vakti yapraklarına konup yeşil yağmurda ıslanmak için.. Abdullah Kibritçi... |
| | dün öldü, bugün ise can çekişmekte... yarın henüz doğmadı, doğmayacak belki de... |
| |