Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.2007, 14:52
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 65
669 Teşekkür 485 Mesaja aldı
gel vatandas geeel ...türk mahallesine gel...

sahi saka maka bir yana..avantajlari var..desavantajlari da oldugu gibi..sanirim her konuda bu böyledir hayatta?...
yardimseverlik..birlik beraberlik..vs cok güzel yönleri...
dedikodu..böbürlenme...iftira...sürekli kalabalik da desavantajlari..
farkli farkli karakterler...farkli farkli iman dereceleri...bircok dil...bircok söz..bircogu bos...bazen zor ..bazen cok kolay gecinmesi...
nedeni belki her insanin aslinda senin aynan olmasi...sen iyi günündeysen..hepsini anlayis ile karsiliyorsun..sen huzursuzsan kendinle..hepsinde kusur buluyorsun...aslinda kusurun basi kendinde oldugu halde :)

"hayat iste"

bugün yemek yok..varmi yoksa?..bilmiyorum ki..2 saat sonra annem kardesim brazilyan gelin geliyorlar belki teyzem de eslik eder onlara?.. su an oradalarda hepsi...
planda...bir "kazan" cay...hamur is cesitleri vs var...fakat olmaz..en azindan bir tarhana karistirmali yanina..veya yogurt corbasi....bakalim nasip..daha henüz yeni kurtardim kendimi temizlik kovalarindan ...cam silme vs olayi...birde yanisira sali günü camiideki mevlid i organize etmeye calisiyorum..yaklasik 60 bayan...ne gerek..ne kadar gerek ..vs vs..oh araba da yok...yarin hayati kaymis smiley Rabbim yardimci olacaktir ....*ümitli smiley*

read Quran..charge your iman.....
sisterE isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla