| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gaziasker | | | | |
| kardeşim tayyip erdoğanın yaptığı veya yapacağı iyi işleri kabul ediyorum benim kızdığım nokta
bin veriyor bir alıyor olmamızdır ,kafiri kafirin oyunu ile mars etmemiz lazım
ama nasıl bütün kozlar büyük ölçüde keferenin elinde tayyipin işi gerçekten zor Allah kendisine hizmet edenlere yardım eylesin . | |
| | |
ee birseyler yapmak istiyorsan EVVELA yatirim sart !
Bin vereceksin hicbisey olmayacaksin...
10 Sene sonra Verdiklerinin karsiligi gelecektir..sen alamassan Pesinden gelecekler alir.
Tayyib Erdogan 2002 Secimlerinden hemen sonra yaptigi Konusmada sunu söyleseydi..Amerikaya gecit yok..hic birsekilde destek yok.
3 ay icinde Paketleyip yollarlardi tayyibi.
O ne dedi..bu isleri konusalim..Demokratik sekilde cözelim..Adamlar Okyanusta tezkereyi beklediler..dikkat et DÜNYANIN süper gücü seni bekliyor..?!
Sonra Tezlkere gecmedi..ve tayyib aynen sunu dedi TV de..bizzat dinledim..Burasi Demokratik bir Ülke karara saygiliyiz..Amerikanin Hosuna gitmesse bile bu böyle dedi.
Adamlar Doguda parselledigi ve kiraladigi tüm yerleri bosuna hazirladilar..yani tüm calismalar Tayyibin bu ince manevrasindan sonra bozuldu.
Haaaa simdi gelelim damar soruya..?
Tayyib Erdogan bu hareketi ile Irak savasini engelleyebildimgi ?
HAYIR !
Ama Amerikanin isini zora sokmustur..Amerika bu kadar cok Asker kaybettiyse Türkiye topraklarindan giremedikleri icin kaybettiler.
Gönül isterdigi..hava Sahasi..Toprak ve Deniz..bariyerleri Koy ..Askerede Emir ver...Gecene yolla Füzeleri.
Ama buna Türkiyenin suan Gücü yetmez..bunu sende biliyorsun.
Ama yakin zamanda yetmeyecek anlamina gelmesin bu...