| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Mahmut Akar | | | | |
| Bu icraatınız, Uygulamadan kalkmış olmalı.. Zira topiğin açılışından aylar sonra bile hala devam eder nitelikte aşağılamalara devam edilmekte. Böyle bir ikaza verilmiş cevaba bakınız, ne kadar ibret verici Arkadaş tespit yapıyormuş.. Neye göre, mihenginiz nedir? El insaf yaHÛ! Kalplerin özünü Allah(cc) bilebilir Al-i İmran 159 O vakit Allah'tan bir rahmet ile onlara yumuşak davrandın! Şayet sen kaba, katı yürekli olsaydın, hiç şüphesiz, etrafından dağılıp giderlerdi
[/color] | |
| | |
Mahmut kardeşim şimdi diyeceksin yazıyor suçlu bir de ben oluyorum.
Ama şundan emin olabilirsinki nerede sorun veya Problem olursa o konuda mutlaka sende varsın.
Yani sonuçta bundan 20 dakika önce bende mesaj yazdım ve mesajımı editlemeden önce sevdiğim bir insan okumuş.
Ya bilmiyorum sizin bu belirli kavgalarınız nereye kadar gidecek.
alıntı yaptığın yeri bile bilmiyorum nerden kimden hangi konuan alıntı yaptın.
Bazen şurada küçük bir bilgisayarın üzerinde 3 müslüman biribiri ile geçinemiyor.
Anlam veremiyorum.Doğrusu bu beni çok üzüyor ve bu konuları gördükçe okudukça kendi kendime pc başında deli gibi konuşuyorum.
Mutlaka Forumun belirli bir cemaat e veya belirli bir kuruluşa bağlı olmaması bu gibi sorunları getirmekte.Insanlar biribirileri ile uğraşır oldular.