Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.2007, 00:21
zafer_inananlarındır

zafer_inananlarındır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Kim bu nurettin veren ?

www.nurettinveren.net diye bi site buldum..bu nurettin veren kimdir ?

NURETTİN VEREN : F. GÜLEN VE CEMAAT, NEREDEN NEREYE...
Gönderen SHODAN on 2007/7/10 1:23:14 (846 okuma)
Şehirden köye gelin giden genç kız, tezek kokusundan bayılacak gibi olmuş. Birkaç hafta sonra burnu kokuya alışınca ” Ben gelince köyün kokusu bile değişti “ demiş.

Bu hikayeyi neden mi anlattım?...

Zaman gazetesinin internet sayfasını her tıkladığınızda sağ üst köşede tahrikkar bakışlı bir kadın görüntüsü var…

Hemde güya eşarp reklamı yapıyor. Reklam edilen eşarp başı kapatmamış. Boynuna asılı gibi gözüküyor. Ama tahrikkar bakışlı kadın sayfayı kocaman kaplıyor…

Geçen haftalarda da, bir zenci ile buz pateni yapan ünlü bir mankenin çok açık görüntüleri vardı…

Bir zamanlar, ” Kadının sesi, kokusu ve oturduğu koltuğun sıcaklığı dahi haramdır. ” diyen, kadınlarla tokalaşmaktan kaçınan F. Gülen ve cemaati vardı. Kendi resmini çektirmeyen, SIZINTI dergisindeki hayvan resimlerinin dahi günah olmasın diye başını çizgiyle kestiren, Tarihçe-i Hayat’ tan Said Nursi’ nin resimlerini günah diye çıkartan, Kutsal(!) İmam Efendi nasıl böyle değişebildi?...

Yine bir gün F. Gülen’ i arabamla bir yere götürürken, teybe Malezya’ lı bir kadın hafızın okuduğu Kur’an kasedini koymuştum. Biraz dinledikten sonra öfkelenerek kasedi hemen durdurmamı söyledi. ” Kadın sesinden Kur’an dahi dinlenmez. At o kasedi “ dedi…

Ben ve bütün cemaat, F. Gülen’ in kendiside dahil, hiçbir fotoğraf çektirmemize müsaade etmedi. Anne, babalarımızın, dedelerimizin resimlerini dahi ” Eve Melek girmez “ gerekçesi ile yok ettirdi.

İşte F. Gülen ve cemaat nereden nereye diyorum. Yoksa kalpleri ve kafaları ABD’ ye gittiten sonra değiştirildimi?... Yoksa “ Eski Fethullah ve yeni Fethullah dönemleri “ diye mi olayları ikiye ayırmak lazım?... Yoksa Tayyip’ in ” Milli Görüş gömleğini çıkardım “ dediği gibi, Gülen’ de ” Eski İslam gömleğini çıkardım “ mı demek istiyor?...

Zaten küçük küçük bozulma ve yozlaşmalar, büyük günahlardan daha tehlikelidir. Önce ” Her şey HİZMET için “ deyip, takkiye ve yalanlara sarılırsanız, sonra alışırsınız, daha sonra ise o sizin haliniz ve ahlakınız oluverir. Vatanımızı elimizden almaya çalışan, İslam dünyasını ve Avrasya’ yı milyonlarca Müslüman kanıyla, kan denizi haline getirenlerin KUMASI olursunuz, haberiniz bile olmaz…

Buradaki açıklamamızda, cemaatin geçmişteki uygulamalarının doğru olduğunu anlatmak istediğimiz anlaşılmasın. F. Gülen’ in çelişkilerini ve tutarsızlıklarını anlatmaya çalışıyoruz…

Nurettin VEREN
zafer_inananlarındır isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla