Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.2007, 00:26
zafer_inananlarındır

zafer_inananlarındır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
F.GÜLEN : HOŞGÖRÜLÜ F. GÜLEN !!!
Gönderen SHODAN on 2006/3/21 14:08:00 (505 okuma)
[IMG][/IMG] HOŞGÖRÜ ve MERHAMET SAHİBİ FETHULLAH GÜLEN KENDİ DAVA ARKADAŞLARINA ve TALEBELERİNE ACIMASIZ OLMAMALIYDI...

1966-69 Yıllarında kestane pazarında okuttuğu talebelerinden dayak yemeyen kimse yoktur.

Bir gün Vehbi Yıldız' a " Vehbi hoca benden herkes dayak yedi sen yememişmiydin ? " diye sordu.
Cevabını Vehbi hoca' da verebilir.

Bozyaka Yurdunda şimdiki Yamanlar kolejinin müdürü Barbaros Kocakurt ile aramızda şöyle bir konuşma geçti :

Benim hocaefendiye yaptığım bazı itirazlarımı görünce " Abi hocaefendinin yanında kalmak istiyorsan onun köpeği değil, hem kedisi hem köpeği olmalısın. Bana en ufak hatamda yada canı sıkıldığı zaman yere yıkıp yoruluncaya kadar vurduğunu biliyorsun. Ben bu şartlar altında kalabiliyorum. " dedi.

Cevdet Türkyolu' nun kafasında kaç tane sandalye, sehpa kırıldığını hocaefendinn kendisine sormak lazımdır.

Bir gün Bozyaka yurdunda mermere vurulmuş gibi müthiş bir tokat sesi duyduk. Cevdet yanımıza geldiğinde yüzü kıpkırmızıydı. Yanımda hanımıda vardı. " Ne lan bu ses " deyince, " Yüzümü görmüyormusun " dedi.

Abdulkadir Akşit' in oğlu 12 yaşındaki Mehmet Akşit' i hortumla öldüresiye kaç defa dövdüğünü kendisine sormak lazım. İnsanın aklına Hortum Süleyman geliyor.

Altunizade FEM Dershanesinin üst katındaydık;

FEM Dershaneleri ozamanki genel müdürü Çamlıca camisi ve okulunu yaptıran Ali Katırcı' nın damadı Mehmet Demircan' ı Üsküdar' da bir yere gönderdi. Beklediğinden biraz geç geldiği için müthiş sinirlendi. Evli barklı Demircan' ı öldüresiye tekme tokat dövdü. Biz araya girip kurtarmaya çalıştık. Hırsını alamayıp Alaattin Pekmezci ile bana falakayı uzatıp bağlamamızı söyledi. Bizde bağladık, yere yıkıp ayaklarını havaya kaldırdık. Eline aldığı kalın sopayla yorulasıya kadar vurdu. Demircan bir taraftan yalvarıyor ve ağlıyordu, bağırıp kıvrandı ve bayıldı. Ayaklarını çözdük. " Hocam n'olur yeter birşey olmasın, bakın bayıldı " deyince irkildi. " Ayağa kalk numara yapma ! " diye bağırdı ve sopayla koluna şiddetle bir kere daha vurdu ve " Çıkarın bunu ! " dedi. Biz Demircan' ı sürükleyerek odasından çıkardık. Daha sonra hocaefendi beni yanına çağırıp " Bunu hastaneye götürüp bir baktır " dedi. Hastahanede film çekildiğinde Demircan' ın kolkemiğinin çatlak olduğu görüldü.

ALLAH ŞAHİT BÖYLEDİR...

NURETTİN VEREN

Konu el-EMIN tarafından (16.08.2007 Saat 07:26 ) değiştirilmiştir.
zafer_inananlarındır isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla