| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | | |
| Forumun Tadı tuzu kalmadı.
Başlatmayın kelimemi kaldırdım.Bana özelden yazan kardeşimiin yeniden haberi olsun.Sinirle ve düşünmeden yazılmış bir kelimeydi.
Tarikat ve Tasavvufda olan kardeşlerimiz kusura bakmasın özür dilerim.
Kimseyi rencide etmek istemedim.
Biranda sabrım taştı.Yani bu kadarda olmazki.
Konu dışında adamı gölge gibi takip edip başka bir konuda sorguya çekmek Tarikat mı yoksa Tahrikatmı
Yani illa kudret çıldırsınmı onumu istiyorsunuz.Herhalde Kudretten önce ben çıldıracağım. | |
| | |
bir şey rica edicem mümkünse
yazınız güzel yani diğer arkadaşlardan özür mahiyetinde yazmış olduğunuz bu yazınızdan bahsediyorum
fakat sonunda çıldırmakla alakalı şeyleri yazmasanızda bu sözleriniz tehdit vari olmasa daha hoş olmazmıydı
bu benim acizane düşüncem
ayrıca yukarıda alıntı yaparak yazı yazmış olan mahmut akar efendinin yazılarında insanları nasıl tahrik edipde bu tip(ahlaksız ahmak mezhepsiz terbiyesiz ve münkir) gibi kelimeleri kendisine ve arkadaşlarına söylettiğini mutlaka görmüşsünüzdür insanoğlu beşerde şaşarda bizlerde hadislere ve
Allah dostlarına pervasızca konuşmalara dayanamadığımızdan dolayı böyle hakaret vari kelimeler kullanabiliyoruz(zaten dikkat ettiyseniz arkadaş hemen şurda şöyle dendi burda böyle dendi şeklinde alıntılar yaparak bu sefer de sizleri gaza getirip burdan bizleri banlatarak meydanı boş bulup at koşturmaya çalışmak ve dini bilgisi zayıf insanlar üzerinde hak sahibiymiş gibi onları kendi yanına çekip mezhepsizler ordusu kurmak istediğini görmüşsünüzdür)
o yüzden dolayı bu tip olaylara mahal vermemek için yapılan uyarıların her iki tarafada yapılması ve insanların gerçek manada bunu üzerlerine alınması gerekmektedir diye düşünüyorum bilmem yanlış bilmem doğru ama bu benim kendim düşüncem...