Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.2007, 09:47
zafer_inananlarındır

zafer_inananlarındır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi
Mesajı göster
Bismillah...

Nurettin Veren....Uzun yıllar Hocaefendinin yanında bulunmuş mal ve makam zaafiyeti olan birisidir. İslama hizmetteki en büyük engellerden ikisi olan mal ve makam sevdasına takılıp kalmış birisidir. Bir zamanlar başbakan Tansu Çiller'den "Oyumuzu size vereceğiz ama bazı yardımlar lazım" diyerek herkesten habersiz para almış ve birçok defa hizmetin itibarını zedelemiş birisidir.

Şu anda İşçi Partisinde olup Ulusal kanalda çalışmaktadır.

Şu ana kadar insanlar hakkında herhangi bir yaftalandırmada bulunmamaya çalıştık her daim. Tahkir ve tekfirden olabildiğince uzak durmaya çalıştık. Fakat bu insanı tarif edecek bir tek söz vardır.

MÜNAFIK..

vesselam
FEM Dershaneleri ozamanki genel müdürü Çamlıca camisi ve okulunu yaptıran Ali Katırcı' nın damadı Mehmet Demircan' ı Üsküdar' da bir yere gönderdi. Beklediğinden biraz geç geldiği için müthiş sinirlendi. Evli barklı Demircan' ı öldüresiye tekme tokat dövdü. Biz araya girip kurtarmaya çalıştık. Hırsını alamayıp Alaattin Pekmezci ile bana falakayı uzatıp bağlamamızı söyledi. Bizde bağladık, yere yıkıp ayaklarını havaya kaldırdık. Eline aldığı kalın sopayla yorulasıya kadar vurdu. Demircan bir taraftan yalvarıyor ve ağlıyordu, bağırıp kıvrandı ve bayıldı. Ayaklarını çözdük. " Hocam n'olur yeter birşey olmasın, bakın bayıldı " deyince irkildi. " Ayağa kalk numara yapma ! " diye bağırdı ve sopayla koluna şiddetle bir kere daha vurdu ve " Çıkarın bunu ! " dedi. Biz Demircan' ı sürükleyerek odasından çıkardık. Daha sonra hocaefendi beni yanına çağırıp " Bunu hastaneye götürüp bir baktır " dedi. Hastahanede film çekildiğinde Demircan' ın kolkemiğinin çatlak olduğu görüldü.

ALLAH ŞAHİT BÖYLEDİR...

NURETTİN VEREN

ben bile inanmam buna

bide altina Allah sahit boyledir yazmis
zafer_inananlarındır isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla