| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi | | | | |
| Bismillah....
Azizim akıldan,mantıktan,insafdan,izandan uzak iddialar dile getiriyorsunuz.Daha önce beyan edildiği gibi karalama hezeyanları yaşayanların yazılarına mukabil olanın olduğu gibi görünmesine yönelik yazılanlar "aklama" olarak algılanıyor. Siz karalama psikolojisinde olduğunuzdan mukabilinde yazılan herşeyi "aklama","tarafgirlik" olarak algılıyorsunuz....
Hangi akıl hangi mantık hangi insaf hangi izan ile "hiç kapanmamış" birisi ile "kapalı olan" bir kişiyi mukayese ediyorsunuz?
"Nesrin Ünal" açılmış eleştirilmiş...Bu bayan açılmış eleştirilmemiş....Kadın zaten kapalı değildim diyor....Kapalı olmayan birisinin açılması mümkün mü????
Buyrunuz bu meselenin mantığını bizlerede beyan ediniz...Rica ederiz akıldan mantıktan insafdan izandan bu kadar uzak olmayın....Başkalarını yaftalamak yerine tenkid gözünüzü bir lahza olsun nefsinize yöneltin...
vesselam | |
| | |
o takdirde seçim çalışmaları esnasında başörtülü olarak propaganda yapmasını şık bulmuyorum..daha sonra nasıl olacak idiyse öyle bir çalışma yapmalıydı..başörtülü resimlerini afişe edip de oy toplamak bir istismar değil midir? 'Ey millet!!bakmayın bu örtüyü başıma attıgıma..aslında örtmüyorum..sadece size şirin görünmek için yapıyorum '' demeli değil miydi? zaten reyleri toplayacakları garantiydi..işte ben bunu samimiyetsizlik görüyorm..n.ünal da seçimden önce resmi bi yerde açık olarak çalışan biriydi..ama özel hayatında kapanan biriydi..yani bu anlamda kapalı biri olarak isimlendirilecek bir kişi değildi..ama eleştirmiştik...bence bu bayan kardeşimizin de ondan farklı bir durumu yok..dogruya dogru demek erdemliliktir..yanılıyor muyum Ninja Bey? (f)
| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız rapido | | | | |
| seckıince, bayağı sckince saçmalamışsın yani, sende mi hazmedemeyenlerdensin | |
| | |
bu çok seviyeli ve yüksek fikirlerinizden de yararlanacak olanlar vardır muhakkak ki...selamlar..