| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız zafer_inananlarındır | | | | |
| FEM Dershaneleri ozamanki genel müdürü Çamlıca camisi ve okulunu yaptıran Ali Katırcı' nın damadı Mehmet Demircan' ı Üsküdar' da bir yere gönderdi. Beklediğinden biraz geç geldiği için müthiş sinirlendi. Evli barklı Demircan' ı öldüresiye tekme tokat dövdü. Biz araya girip kurtarmaya çalıştık. Hırsını alamayıp Alaattin Pekmezci ile bana falakayı uzatıp bağlamamızı söyledi. Bizde bağladık, yere yıkıp ayaklarını havaya kaldırdık. Eline aldığı kalın sopayla yorulasıya kadar vurdu. Demircan bir taraftan yalvarıyor ve ağlıyordu, bağırıp kıvrandı ve bayıldı. Ayaklarını çözdük. " Hocam n'olur yeter birşey olmasın, bakın bayıldı " deyince irkildi. " Ayağa kalk numara yapma ! " diye bağırdı ve sopayla koluna şiddetle bir kere daha vurdu ve " Çıkarın bunu ! " dedi. Biz Demircan' ı sürükleyerek odasından çıkardık. Daha sonra hocaefendi beni yanına çağırıp " Bunu hastaneye götürüp bir baktır " dedi. Hastahanede film çekildiğinde Demircan' ın kolkemiğinin çatlak olduğu görüldü. ALLAH ŞAHİT BÖYLEDİR...
NURETTİN VEREN | |
| | |
Anlamadım. Bu dayağı kim atmış...