Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2007, 14:33
SaddbinMuaz

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Ummed kardeşim... Farklı itikad ve görüşlerin bulunduğu bir forumda Adaletli davranmak ve Kişileri memnun etmek maksimum seviyede imkansızdır... Lakin Adaletli olabilmek için bir yayını sürdürebilmenin yegane sebebide minumum düzeyde bile olsa Adalet'ten ayrılmamaktır... Delikanforum olarak Ben acizane şöyle bir öneri sunardım ;

Farklı itikadlara/görüşlere sahip kişiler için anket düzenler ve bu anketle görüş sahiplerine kendi içlerinde bir lider seçtirir ve bu liderlere Forum'un Adaleti, Ahlakı temel alacak şekilde Forum yöneticileri ile doğrudan temasa geçmek sureti ile Forum yönetimi diğer görüşlere sahip kişilerin Ahlaklı, Saygılı, İlmi deliller içinde görüşlerine yer verirken olası saldırma/hakaret/saygısızlık içeren durum ve hallerde seçilen liderle temasa geçerek kendi içlerinde uyarılmalarını devam etmesi halinde yazılarının silinmesini önerirdim... Böylece Acizane farklı bir görüş yada beğenilmeyen görüşler de olsa Adalet/İlmi Münazara şeklinde edepli ve ahlaklı bir çizgiye zihinlerde otrabilir... Çünkü en azından her gruba Adaletli bir Hak pay verilmiş olması Haksızlık yapıldığı imajından sıyrılır buda kişileri saygılı/Ahlaklı/Edepli bir çizgide hareket etmeleri yolunda uyarı sebebi olabilir...
SaddbinMuaz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla